Αποτελέσματα δοκιμής PCR των υπόπτων που περιμένουν – Kıbrıs Haberci

Οι ύποπτοι Eyüp Üzüm, Ahmet Yusuf Aygörmez και Hakan Yaşa Ömer Çelik, οι οποίοι συνελήφθησαν σε σχέση με το τσίρκο των ζώων στη Ντούζοβα, δεν προσήλθαν στο δικαστήριο για προληπτικούς σκοπούς μετά τη διεξαγωγή των δοκιμών PCR μετά την ύπαρξη του ύποπτου Eyüp Üzüm από την καραντίνα .

Στο δικαστήριο, ο αστυνομικός Ali Aydoğanlı, ο οποίος κατέθεσε το θέμα, παρουσίασε τα ευρήματα του περιστατικού. Aydoğanlı Οι ύποπτοι Eyüp Üzüm, Ahmet Yusuf Aygörmez, Hakan Yaşa και Ömer Çelik στο Dzzova μεταξύ 19:00 και 08:00 μεταξύ 18 και 19 Ιανουαρίου 2021 είναι ηλικίας 1 εβδομάδας και ενάμισι από το γαλακτοκομείο προβάτων που ανήκει στον ήρεμο C.G. Είπε ότι έκλεψαν βάζοντάς τα σε ένα όχημα πλάκας ZRR 376, το οποίο χρησιμοποιεί 6 αρσενικά, 3 αρσενικά, 3 θηλυκά καφέ και λευκά χρώματα 2 μαύρα και άσπρα αρνιά, συνολικά 8 αρνιά.

Η αστυνομία πληροφόρησε το δικαστήριο ότι τα άτομα ταυτοποιήθηκαν στις 20 Ιανουαρίου 2021 και ότι το εν λόγω όχημα και τα αρνιά λήφθηκαν ως ένδειξη ότι συνελήφθησαν σύμφωνα με εκκρεμούσα απόφαση. Στο πλαίσιο της έρευνας, ο αστυνομικός Yücel Kuşçu έλαβε μια απόφαση μεταξύ των υπόπτων από τις 18 έως τις 19 Ιανουαρίου 2021 μεταξύ 19:00 – 11:00 στο Lekoşa, και πάλι στην περιφέρεια Düzova, από το αγρόκτημα προβάτων γαλακτοπαραγωγής Eyüp Üzüm, Ahmet Yusuf Aygörmez και Hakan Yaşa, δήλωσε ότι εντοπίστηκε ότι το έκλεψε βάζοντας 2 αρνιά στο όχημα με πλάκα ZRR 376, η οποία χρησιμοποιήθηκε για τη χρήση δύο λευκών αρνιών και 1 μαύρου με μόνο αυτιά. Η αστυνομία διαπίστωσε ότι δύο αρσενικά αρνιά, λευκά, 15-20 κιλά, τα οποία είχαν κλαπεί από το στυλό που ανήκε στην HG, τα οποία αποτέλεσαν το αντικείμενο της καταγγελίας ληστείας που βρέθηκε στην αστυνομία στις 15 Ιανουαρίου, στον τόπο όπου εντοπίστηκαν, ήταν αναγνωρίστηκε επίσης και έγινε η ένδειξη.

Στην έρευνα που διεξήχθη για το αστυνομικό ζήτημα, έγινε κατανοητό ότι ο ύποπτος Eyüp Üzüm είχε δραπετεύσει πριν από τη λήξη της περιόδου καραντίνας, επομένως, οι ύποπτοι Ahmet Yusuf Aygörmez, Hakan Yaşa και Ömer Çelik, που συνελήφθησαν με τον ύποπτο, δήλωσαν ότι οι δοκιμές PCR ήταν διεξήχθησαν και απομονώθηκαν για προληπτικούς σκοπούς. Δηλώνοντας ότι αναμένονται τα αποτελέσματα των δοκιμών, η αστυνομία ζήτησε να κρατηθούν οι ύποπτοι από την αστυνομία για μια ακόμη ημέρα, ώστε η έρευνα να μπορεί να διεξαχθεί με ασφάλεια.

Ο δικαστής Temay Sağer, ο οποίος αξιολόγησε το μαρτύριο παρουσία του, διέταξε τους υπόπτους να τεθούν υπό κράτηση από την αστυνομία για μια ακόμη ημέρα για σκοπούς έρευνας.

(Kamalı Ειδήσεις)

Source