Αποχαιρετώντας τον βετεράνο της Κύπρου

Ο βετεράνος της Κύπρου ahimbrahim Dönmez, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για περίπου 1,5 χρόνια, σε στρατιωτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Malkara της Tekirdağ.

Ο βετεράνος της Κύπρου ahimbrahim Dönmez, ο οποίος πέθανε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για περίπου 1,5 χρόνια, απεστάλη στο τελευταίο του ταξίδι με μια στρατιωτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Malkara της Tekirdağ.

Ο 67χρονος βετεράνος της Κύπρου ahimbrahim Dönmez, ο οποίος έχασε τον αγώνα της ζωής του στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο για περίπου 1,5 χρόνια, πέθανε. Πραγματοποιήθηκε στρατιωτική τελετή για τον Γκάζι Ντόνμεζ στην Περιφέρεια Ίζγκαρ, όπου διέμενε. Η κηδεία του Dönmez θάφτηκε στο νεκροταφείο της γειτονιάς με προσευχές μετά την προσευχή στο Τζαμί Izgar Mahallesi.

Εκτός από την οικογένεια και τους συγγενείς του, ο διοικητής της περιφέρειας Şarköy Şenol Kaya, ο διοικητής της χωροφυλακής της επαρχίας Μάλκαρα, υπολοχαγός İsmail Erdoğan, ο αρχηγός της αστικής αστυνομίας της Μάλκαρα, Ahmet Hakan Yıldız, στρατιωτικοί αξιωματούχοι και πολλοί πολίτες παρακολούθησαν την τελετή.

Source