Απότομες καταγγελίες από την APOEL σχετικά με … Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο APOEL καταδίκασε τον διαιτητή του Lucas Sotiriou για το παιχνίδι με τον Ερμή μέσω επιστολής. Οι Blue-Yellows επικεντρώνονται στην επιστολή τους στους τρεις λόγους για την ένστασή τους, ενώ ταυτόχρονα δηλώνουν ότι “είναι δεδομένο ότι ο κ. Sotir δεν είναι πλέον δεκτός σε κανένα από τα παιχνίδια της ομάδας μας”.

Λεπτομερής επιστολή ΑΠΟΕΛ.

“Ως APOEL FOOTBALL (PUBLIC) LTD, θα μεταβούμε στην επίσημη καταγγελία του διαιτητή του παιχνιδιού Hermes – APOEL (17/04/2021), Luca Sotiriou. Το παράπονό μας επικεντρώνεται σε τρεις λόγους.

  1. Αδυναμία εφαρμογής βασικών κανονισμών ποδοσφαίρου.
  2. Παράκαμψη των βασικών κανονισμών ποδοσφαίρου.
  3. Στην ειρωνική, άσεμνη συμπεριφορά του, την οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει με τις ψεύτικες αναφορές του στην κάρτα, προσπαθώντας να παραπλανήσει, να κατηγορήσει κάποιον άλλο, για την ευθύνη του, για τα τραγικά διατροφικά του λάθη.

Αυτή η παρουσία διαιτητή πρέπει να είναι ένα παράδειγμα αποφυγής – δυστυχώς, είναι το καλύτερο παράδειγμα γιατί οι ξένοι διαιτητές πέφτουν στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, τα σημεία καταγγελίας δικαιολογούνται ως εξής:

– Ο διαιτητής, χωρίς να καταλάβει τι σημαίνει καθαρός χρόνος ποδοσφαίρου, επέτρεψε στον φυσιοθεραπευτή της γηπεδούχου ομάδας να έχει περισσότερα λεπτά για να παρακολουθήσει από τους παίκτες που ήρθαν ως αναπληρωτές. Άφησε το θύμα να μπει στο αυτοκίνητο, αλλά ταυτόχρονα συνειδητοποιώντας ότι έγινε μόνο για καθυστερήσεις, συνέχισε να το επιτρέπει. Σημείωσε καθυστέρηση μόλις 5 λεπτών, ενώ ο συνολικός χρόνος διακοπής του αγώνα, όταν επιτρέπεται, η είσοδος ιατρικού προσωπικού στο γήπεδο, καθώς και η διακοπή του πέναλτι διήρκεσε μόνο 9 λεπτά 47 δευτερόλεπτα. Πιο συγκεκριμένα, σε στάδια: 49 λεπτά, 65 λεπτά, 81 λεπτά, 85 λεπτά, 87 λεπτά, 89 λεπτά. Δεν υπολογίζονται άλλα διαλείμματα για τραυματισμό ή αλλαγή χρόνου. Σημειώνουμε ότι όταν ο 4ος διαιτητής ρώτησε τον προπονητή μας για την καθυστέρηση πριν από το 90, απάντησε ότι η προσφορά του θα ήταν τουλάχιστον 6 λεπτά.

– Στο 5ο λεπτό, ο ποδοσφαιριστής του Ερμή (Νο. 47) επιτρέπει μια επικίνδυνη παραβίαση στον Στέλιο Βροντή (Νο. 76) της ομάδας μας. Ο διαιτητής σφυρίζει, αλλά δεν δείχνει κίτρινη κάρτα.

– Ο κ. Σωτήρη δεν μπόρεσε να καταλάβει ή σκόπιμα να προσφέρει δύο ποινικές υποθέσεις υπέρ του ΑΠΟΕΛ κατά τη διάρκεια 22 ‘և 81’, ενώ έφτασε στο αποκορύφωμά του με τη “διατροφή του” με μια προσφορά που έχει ήδη κάνει ιστορία.

– Ο κ. Σωτηρίου στο 50ο λεπτό στην επικίνδυνη σήμανση του ποδοσφαιριστή μας, Σταύρος Γκάμπριελ (Νο 25), έδειξε κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. Ο ποδοσφαιριστής έλαβε ρήξη του συνδέσμου και των πλευρικών συνδέσμων. Θα είναι εκτός δράσης για 6-8 μήνες.

– Έδειξε ένα πέναλτι εναντίον του APOEL, έδειξε κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας (Arthur Orze No. 6), ο οποίος έλαβε προσβλητικό λάθος. Στη συνέχεια ακύρωσε την κίτρινη κάρτα և έδειξε μια κίτρινη κάρτα σε έναν άλλο παίκτη (Christos Cielis No. 55), δηλώνοντας ότι είχε κάνει λάθος πέναλτι. Σημειώστε ότι οποιαδήποτε άλλη ανταγωνιστική ενέργεια έγινε σε κλειστό χρόνο αφού ο διαιτητής είχε ήδη σφυρίξει και σταμάτησε το παιχνίδι. Επομένως, εάν έχει αναφερθεί οποιαδήποτε άλλη παραβίαση από το VAR, ο διαιτητής πρέπει να περάσει το OFR (On FieldReview). Ο κ. Σωτηρίου, καταργώντας οποιοδήποτε πρωτόκολλο κανονισμού, άρχισε να προσφέρει πρόστιμο. Με άλλα λόγια, επεσήμανε μια παραβίαση της οποίας δεν είχε ιδέα. Είναι πραγματικά μια παγκόσμια πρωτοτυπία.

– Η συνέχιση της συμπεριφοράς του κ. Σωτηρίου ήταν αναλογική. Αλαζονική στάση χωρίς απάντηση στο ερώτημα για ποιο στάδιο σφυρίζει το πέναλτι, ακόμα και όταν οι παίκτες στο γήπεδο το ζήτησαν. Πράγματι, είναι άνευ προηγουμένου ότι ακόμη και δύο ημέρες αργότερα, κανείς δεν κατάλαβε ποια παραβίαση είχε επιβάλει στον ΑΠΟΕΛ.

– Το ίδιο έκανε όταν ο πρόεδρος του APOEL ρώτησε μετά τον αγώνα.

– Από τις εκθέσεις του στο φύλλο συνάντησης, διαπιστώνουμε ότι έκανε ψευδείς δηλώσεις κατά του εκπροσώπου του προέδρου Պ APOEL.

Σε σχέση με τις αναφορές του σχετικά με το συμβάν με τον αρχηγό της ομάδας μας, πρέπει να αναφέρουμε τα εξής: Ο κ. Πετρίδης άνοιξε την πόρτα του αποδυτηρίου του διαιτητή, ζητώντας να μάθει τον λόγο για την κακή συμπεριφορά του κ. Σωτηρίου. Σε καμία περίπτωση δεν μπήκε στο αποδυτήριο του διαιτητή ή κινήθηκε απειλητικά σε κανέναν. Μπορείτε να το δείτε από την κλειστή ζώνη ασφαλείας.

– Ο κ. Σωτήρη σηκώθηκε από τη θέση του, πήγε στο διάδρομο της γκαρνταρόμπας για να ζητήσει την ομιλία του Προέδρου του ΑΠΟΕΛ. Η αναφορά του στην κάρτα που ο πρόεδρος του APOEL “κινήθηκε απειλητικά προς αυτόν” δεν είναι απολύτως αληθής.

– Το μήνυμά του προς τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας μας είναι επίσης λανθασμένο. «Αφού ο εκπρόσωπος της APOEL έφτασε στο σημείο, αφού ο εκπρόσωπος της APOEL έφτασε στη σκηνή, άνοιξαν επιθετικά την πόρτα του αποδυτηρίου, με προσβάλλουν και κινούνται απειλητικά προς μένα», κάποιος. Αυτό μπορεί επίσης να εντοπιστεί μέσω ασφάλειας κλειστού κυκλώματος.

– Είναι προφανές ότι ο κ. Σωτήρη ήταν εντελώς μπερδεμένος με ό, τι συνέβαινε γύρω του, την ανάγκη να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του, έγραψε σε ένα χαρτί μια ανύπαρκτη κατηγορία, «γεγονότα» που δεν υπήρχαν ποτέ. Ευτυχώς, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί για να καταθέσουν την αλήθεια.

Φυσικά, αυτό που συνέβη στο χθεσινό παιχνίδι με αυτόν τον διαιτητή είναι απλώς ένα σημάδι συνεχούς εσκεμμένης συμπεριφοράς εις βάρος της ομάδας μας. Υπάρχουν ατελείωτα παραδείγματα στα οποία μπορούμε να βασιστούμε τα τελευταία χρόνια, αλλά θα επικεντρωθούμε στα πιο πρόσφατα σαφή παραδείγματα ότι ο κ. Σωτηρίου ήταν ο «πρωταγωνιστής» στις αποφάσεις και τα αποτελέσματά του στα παιχνίδια APOEL. Σημειώστε ότι ο κ. Sotiri είναι διαιτητής από τον περασμένο Οκτώβριο σε 6 παιχνίδια της ομάδας μας. Η APOEL έχασε όλα αυτά τα παιχνίδια. Ωστόσο, εκτός από την επιδέξια διεξαγωγή του αγώνα (υποδείξεις παραβιάσεων, κίτρινες κάρτες, “καθαρισμός” των σταδίων στην περιοχή του αντιπάλου), ο κ. Ο Σωτηρίου ήταν ο διαιτητής που δεν ανέφερε.

  1. Ποινή στα χέρια του Leziacs 20/02/21 στο παιχνίδι “Ομόνοια” – “APOEL” (1-0).
  2. Ποινή με ένα ακριβές σουτ των Αρνιά, στην Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ (1-0) 20/02/21. Ο κ. Σωτηρίου “τελείωσε” τον γύρο σφυρίζοντας το χέρι του ενώ ο ποδοσφαιριστής ξαπλωμένος ανάσκελα.
  3. Το γκολ του Cazontonis στην Πάφο-ΑΠΟΕΛ (1-1) ακυρώνεται. Η απάντηση του κ. Lucas Sotiriou στο VAR ήταν ότι δεν μπορούσε να ξεχωρίσει από τις κάμερες αν υπήρχε παραβίαση ή όχι. Έτσι έδωσε εντολή στον διαιτητή να το ακυρώσει.

Ο κ. Σωτήρη αποδεικνύει μέσω πολλών γεγονότων ότι ενεργεί σκόπιμα εναντίον του APOEL.

Εκτός από την καταγγελία του Διαιτητή, ως APOEL, ζητάμε να κλείσουμε ραντεβού με τον Πρόεδρο του Διαιτητή, όπου θα του ενημερώσουμε για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμπεριφορά του Διαιτητή, όπως αυτά που λέει για τους άλλους διαιτητές, σύντομα. γιατί πιστεύει ότι πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του, με τον τρόπο που κατηγορεί τους άλλους.

Είναι γεγονός ότι ο κ. Σωτηρίου δεν γίνεται δεκτός σε κανένα άλλο παιχνίδι της ομάδας μας.

* Η χρέωση των 202,30 ευρώ πιστώθηκε στον λογαριασμό KOP. Το κουπόνι επισυνάπτεται.

Source