Απόψε αλλάζουμε την ώρα στο Alpha Cyprus με σάτιρα, διασκεδαστικά և πολλά δώρα

Καλωσορίζουμε το 2021 με COVID φιλικό stand-up բոլոր με όλα τα αστέρια ALPHA.

Πλησιάζει η πιο τρελή γιορτή στην Κύπρο Παραμονή Πρωτοχρονιάς Η ωρα 21:00: σε: ΑΛΦΑ: Κύπρος: և υπόσχεται να είναι η πιο αξέχαστη φιλική προς το Covid stand-up κωμωδία του έτους. παρουσιάζει Λούις Πακαλίδης, η αντίστροφη μέτρηση της ρεσεψιόν του νέου έτους θα έχει μια απίστευτη μερίδα τρελών, εκπλήξεων, επισκεπτών που θα μας πουν, χορεύουν μαζί μας.

Διαβάστε επίσης: Ο Louis παρουσιάζει 5 iPhone την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μάθετε πώς να το κερδίσετε!

Ποιος είπε ότι οι μάσκες θα πέσουν; Συνήθως οι χώροι ασφαλείας θα διατηρηθούν, αλλά η σάτιρα του “Louis Night Show” θα υπερφορτωθεί χωρίς βάρη ή μετρήσεις. Θα συνοδευτεί από τον Παναγιώτη Κυριάκο, την ορχήστρα της τηλεοπτικής προσωπικότητας του Τεφρού Νεοκλέους, την οποία ξεχωρίσαμε μέσω της τηλεόρασης, του θεάτρου, της δημοσιογραφίας և της πολιτικής.

Διαβάστε επίσης: Αριστοτέλης – Λούις. Και υπάρχει ακόμα μια απροσδόκητη μουσική συνεργασία

Αφού έγινε ο πιο τρελός μονόλογος της χρονιάς, τα πρώτα αστέρια ALPHA που βρέθηκαν στο σετ ήταν η Βασιλική Χατσιαδάμου, η Ιωάννα Λαμπροπούλου, ο Στέφανος Μιχαήλ, ο Μάριος Δημητρίου, ο Σοφοκλής Κασκαουνιάς, και στο δεύτερο γύρο, η Κατερίνα Αταταρίνου Κοναρδοστάνος ​​Αμορδάτος Αμορδάτος.

Στο πρώτο μέρος, ετοιμαστείτε να απολαύσετε το πιο troll-monolog, που φέρνει μαζί του όλα τα κόλπα του 2020, πυρκαγιές attacks βίντεο που αποκαλύπτουν πολλά. «Πλούσια» λέμε αντίο στη χρονιά που μας ψέκασε με αντισηπτικά, συνεχίζοντας τη διασκέδαση, τα τραγούδια, την αναζωογονητική διάθεση.

Οι Κύπριοι τραγουδιστές, καθώς και το συγκρότημα LNS, θα πλημμυρίσουν την εορταστική σκηνή του θεάτρου της Λευκωσίας με τη χαρά, την αισιοδοξία και το άφθονο γέλιο. Ταυτόχρονα, οι φιλοξενούμενοι θα βρίσκονται συνεχώς σε βάρδιες և όλα αυτά στο πλαίσιο της εορταστικής ατμόσφαιρας ati σάτιρας.

Διαβάστε επίσης: Το zeibekiko του ιόντος κοροναύρου από τον Sophocles Cascaunias είναι γεγονός.

Μην χάσετε ότι: «Ειδικό COVID φιλικό Λούις Νυχτερινή παράσταση» ότι: Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου Η ωρα 21:00: σε: ΑΛΦΑ: Κύπρος, Επειδή ο Lewis creative η δημιουργική του ομάδα προετοιμάζεται για τις πιο εξαιρετικές διακοπές της χρονιάς με τρελή σάτιρα: με όλους τους κύριους χαρακτήρες του 2020.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 9 μ.μ. Στις 00 ΑΛΦΑ: Κύπρος:

Source