Από ποιον περιμένει ο Πετράκης να γίνει πιο παραγωγικός …

Τα τελευταία χρόνια, ο Apollo υιοθέτησε ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδια για τον μήνα Ιανουάριο. Αυτό θα συμβεί φέτος, όταν τον πρώτο μήνα του 2021 πρέπει να παίξουν συνολικά 9 παιχνίδια. Πρέπει να προσαρμοστεί περισσότερο για να παραμείνει έξω από την πρίζα όλη την ώρα, προπονητής Ίννης Ανής Πετράκης – μερικοί παίκτες

Το ξεκίνημα θα γίνει την επόμενη Κυριακή (3/1) στο πλαίσιο του 17ου παιχνιδιού στο εντός έδρας ντέρμπι ενάντια στο “Anorthosis”. Τρεις μέρες (6/1) θα φύγουν για τη Λευκωσία για να αντιμετωπίσουν την Ομόνοια. Οι Πράσινοι θα φιλοξενηθούν στη Λεμεσό για την πρώτη εβδομάδα (13/1) στο αναβαλλόμενο ντέρμπι του πρώτου γύρου. Στις 20 του μήνα, θα πάει ξανά στο παιχνίδι αναβληθέντος κυπέλλου με το GSP, APOEL.

Όλα τα παιχνίδια είναι δυνατά, αλλά όταν πρόκειται ειδικά για το θεσμό του πρωταθλήματος, ο στόχος του Blues για τον Ιανουάριο είναι να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους, ώστε να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προσφέρει «ενέσεις» για να ενισχύσει την επιλογή της τεχνικής διαχείρισης, έτσι ώστε τον επόμενο Μάιο η ομάδα θα είναι η πρώτη που θα κόψει το νήμα.

Περιμένουν σύντομα τον Γεωργιανό Papunashvili στη Λεμεσό να ξεκινήσει την προπόνηση με την ομάδα. Η κύρια θέση του πρώην Ρεάλ Σαραγόσα είναι στη δεξιά πτέρυγα. Η μεταγραφή ενός άλλου πτέρυγα (παίζει κυρίως στην αριστερή πλευρά) Η Έλβα Ρασιάνη θα υπογραφεί σύντομα. Τα δύο παραπάνω θα σχηματίσουν ian anis pittas և ian anis pittas. Ιδιαίτερα ο διεθνής παίκτης της Κύπρου παρέχει πολλή βοήθεια στην εγγραφή λογαριασμών τον τελευταίο καιρό.

Από τότε που ανέλαβε τον Γιάννη Πετράκη, στον πρώτο γύρο που σημείωσε στον πρώτο γύρο εναντίον της Ανόρθωσης, πρόσθεσε έξι ακόμη στα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια (μόνο στο ντέρμπι με την ΑΕΛ δεν σημείωσε γκολ).

Η τεχνική ηγεσία, φυσικά, αναμένει ότι οι στόχοι θα προέλθουν από τους παίκτες που παίζουν στην κορυφή της επίθεσης. Ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας είναι ο Nicolas Dignini με οκτώ γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γάλλος δεν “σκότωσε” τα δίχτυα των αντιπάλων, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως τερματοφύλακες, στα δύο τελευταία παιχνίδια. Του φαίνεται ότι είναι καλύτερο να παίξει με τον κορυφαίο επιθετικό. Η τελευταία φορά που σκόραρε ένα γκολ ήταν στην Ένωση στις 6 Δεκεμβρίου.

Ο Bensop, ο παίκτης που ήταν ο πρώτος σκόρερ στα περισσότερα παιχνίδια, σημείωσε τέσσερα γκολ. Ο Μπακάλι Ντάμπο σημείωσε μόνο δύο γκολ, αλλά απουσίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο Apollo, αναμένουν ότι οι δύο θα είναι πιο παραγωγικοί αυτή τη σεζόν.

Κοιτάζοντας τους αριθμούς του Papunashvili, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι έχει ικανοποιητική επικοινωνία με αντίπαλα δίκτυα. Στο πρώτο του έτος (2017-18) στη Σαραγόσα, σημείωσε 7 γκολ. Στη Γεωργία, σημείωσε 14 γκολ στη σεζόν 2014-15 φορώντας τη φανέλα Dinamo Tbilisi.

Διαβάστε επίσης:

Ήθελε επίσης μια μεγάλη ομάδα από την Ελλάδα, αλλά ο Απόλλωνας ανακοίνωσε το “BLEKOUN” AP և APOEL

Μεταφορά ΣΧΕΔΙΟ նոր Νέοι υποψήφιοι για αναχώρηση

Source