Από την εποχή του Μάριου Νεόφυτου …

“Δεν συμπεριλαμβάνω την Πίτα μεταξύ των μπροστινών κέντρων, είναι πιο περιφερειακός, είναι δυνατόν Για να πετύχει ο Winger 12 γκολ πριν από τα πλέι οφ “, Ο Μάριος Νεοφύτου σχολίασε τον παίκτη ο οποίος, εκτός από τα καθήκοντά του στο ENY, εκπροσωπεί τον Διγενή Υψώνα με τον Βάσο Ηλιάδη Συζητήσεις Podcast: – κυρίως με συνομιλίες ποδοσφαίρου.

“Νομίζω ότι η μετάβασή του στο Παραλίμ, που έκανε για ένα ολόκληρο έτος, τον βοήθησε πολύ. Έχει ταχύτητα, είναι γενναίος, έχει όλες τις εγγυήσεις για να προχωρήσει “, αυτός πρόσθεσε. Εάν είχε κάτι να τον συμβουλεύει, θα ήταν αυτό. “Προσγειώθηκε καθώς άρχισε να κινείται, έβαλε το πόδι του στο έδαφος και να δουλέψει. “Οι καλοί παίκτες το κάνουν αυτό, προχωρούν για το μέλλον”

Για το πρώτο του ντεμπούτο το 2003, ο Μάριος μας είπε: «Ήταν η δουλειά μου τότε, το είδα έτσι, το δέχτηκα κανονικά. Αλλά όταν το βλέπετε σήμερα, το 2021, οι παίκτες που δεν ξεπερνούν τα 20 γκολ, σκέφτεστε για τα 33 που σκοράρατε, το αποκαλείτε ένα μεγάλο επίτευγμα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσατε να είστε ο καλύτερος επιθετικός χωρίς τη βοήθεια των συμπαίκτων σας. Αυτός είναι ένας κανόνας. Αν το κάνετε μόνοι σας, δεν θα πετύχετε, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα “,

Source