Από την Pfizer-BioNTech για επείγουσα χρήση για εμβόλια ηλικίας 12-15 ετών στις ΗΠΑ

Εφαρμογή έκτακτης ανάγκης από την Pfizer-BioNTech για εμβόλιο για παιδιά ηλικίας 12-15 ετών στις ΗΠΑ ...

Έχει αναφερθεί ότι η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer με έδρα τις ΗΠΑ και η εταιρεία βιοτεχνολογίας BioNTech με έδρα τη Γερμανία έχουν υποβάλει αίτηση για επείγουσα χρήση στην Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για την εφαρμογή του εμβολίου κοραναϊού σε παιδιά ηλικίας 12-15 ετών .

Εφαρμογή έκτακτης ανάγκης από την Pfizer-BioNTech για εμβόλιο ηλικίας 12-15 ετών στις ΗΠΑ ...

Η Pfizer και η BionTech ανακοίνωσαν από κοινού ότι αναπτύχθηκαν Κορωνοϊός Αναφέρθηκε ότι υποβλήθηκε αίτηση στο FDA για επείγουσα χρήση προκειμένου να χρησιμοποιηθεί το εμβόλιο μεταξύ των ηλικιών 12-15.

Η μελέτη του περασμένου μήνα υπογράμμισε ότι το εμβόλιο ήταν 100% αποτελεσματικό στην ηλικιακή ομάδα 12-15 και είπε, “Αυτή η εφαρμογή αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα στις προσπάθειές μας να υποστηρίξουμε τις κυβερνήσεις να επεκτείνουν τις παγκόσμιες προσπάθειες εμβολιασμού.” χρησιμοποιήθηκε η έκφραση.

Η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Pfizer αναπτύχθηκε με τη γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας BioNTech, από την οποία οι Τούρκοι επιστήμονες Özlem Türeci και Uğur Şahin είναι οι ιδρυτικοί συνεργάτες. Κορωνοϊός ήταν το πρώτο εμβόλιο που εγκρίθηκε από το FDA στις ΗΠΑ και άρχισε να χρησιμοποιείται.

.Source