Από τον Ερντογάν στον Μικοτάκη: “Θα γνωρίσετε καλά τους τρελούς Τούρκους”

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας και ο Πρόεδρος του Κόμματος του ΑΚ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησαν στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

Απευθυνόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό Μικοτάκη, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε: «Μην με προκαλείτε, ξέρετε τα όριά σας. Εάν δεν ξέρετε, τότε έχετε κλωτσήσει το τραπέζι, έφυγε. Εμπιστεύεστε μερικά βουνά, χιονίστηκε σε εκείνα τα βουνά που εμπιστεύεστε , κανένα από αυτά δεν θα σας ωφελήσει. Αλλά κόβουμε τη κοιλιά μας, έτσι θα γνωρίζετε καλά τους τρελούς Τούρκους χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

“Όλος ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι δεν θα επιτρέψουμε πλέον στους Τουρκοκύπριους να είναι θύματα του αδιεξόδου στο νησί για μισό αιώνα”, δήλωσε ο Ερντογάν. είπε.

banner69

Πρόεδρος Ερντογάν, “Τι κάνεις στο νησί στη μέση. Εμπιστεύεσαι το λάθος σου. Δες το μέρος από εσάς υποστηρίζει και πάλι το μέλλον, εμπιστεύεσαι σε αυτό. Εάν κάνεις λάθος αν το εμπιστεύεσαι. Αλλά όποτε από αυτό που ερχόταν Γνωρίστε το, η Τουρκία στέκεται ψηλά, είναι στη θέση της και δεν ξέρει ότι πρέπει να χρειαστεί χρόνος ».

Ερντογάν, “Η ελληνική και ελληνική νοοτροπία, που αγνοεί την τουρκική κοινότητα στο νησί, καταδικάζει τις διαπραγματεύσεις σε αποτυχία για 50 χρόνια, δεν έχει νόημα να μιλήσουμε ξανά για τους παλιούς τύπους λύσεων. Το κυπριακό ζήτημα πρέπει τώρα να αντιμετωπιστεί με μια λύση -προσανατολισμένη προσέγγιση σύμφωνα με το πνεύμα της νέας εποχής. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν συνέχισε την ομιλία του ως εξής:

«Όταν κοιτάζουμε τις δηλώσεις της ελληνικής και της ελληνικής πλευράς, βλέπουμε ότι δεν υπάρχει η παραμικρή αλλαγή στη στάση τους που αγνοεί τους Τουρκοκύπριους. Τώρα δεν υπάρχει διέξοδος στην Κύπρο εκτός από τη λύση των δύο κρατών.

Source