Από τον Πρόεδρο Ερντογάν έως τον Μικοτάκη: Θα γνωρίζετε καλά τους τρελούς Τούρκους

Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η Τουρκία απειλεί Ελλάδα Απάντησε στον Πρωθυπουργό Μικοτάκη.

Κόμμα AK Μιλώντας στην ομαδική συνάντηση, ο Ερντογάν χρησιμοποίησε μια πολύ σκληρή γλώσσα σε αυτό το θέμα.

Σημειώνοντας ότι ο Miçotakis είναι προκλητικός Πρόεδρος ΕρντογάνΕίπε ότι αυτό ήταν ένα λάκτισμα στο διπλωματικό τραπέζι μεταξύ των δύο χωρών και στη συνέχεια προειδοποίησε την ελληνική πλευρά.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε, “Ο Μικοτάκης είναι πρόκληση. Όταν αμφισβητείτε, πώς μπορούμε να συναντηθούμε μαζί σας. Θα ξέρετε τα όριά σας. Μην με προκαλείτε, ξέρετε τα όριά σας. Ήμασταν στο τραπέζι, κλωτσήσατε το τραπέζι. Τι κάναμε στα νησιά είναι προφανές. Σας εμπιστευόμαστε. Κάπου θα σας υποστηρίξει. Εάν το εμπιστευτείτε, από οπουδήποτε έρχεται, πού; η Τουρκία στέκεται ψηλά. ξέρει πότε είναι απαραίτητο να κάνει καλά την ανάγκη.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΓΟΥΡΕΣ ΤΟΥΡΚΕΣ

Θυμίζω στον Miçotakis ένα ακόμη πράγμα… Χιονίστηκε σε αυτά τα βουνά που εμπιστεύεσαι… Κόψαμε τον δικό μας ομφαλό. Θα γνωρίζετε καλά τους Crazy Turks ..

Δεν υπάρχει ομοσπονδία

Το Κυπριακό πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσέγγιση προσανατολισμένη στη λύση. Το μόνο ζήτημα που μπορεί να συζητηθεί στην Κύπρο είναι η λύση δύο κρατών. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να οικοδομήσουμε το μέλλον στο οποίο θα επικρατήσει η ειρήνη στο νησί λαμβάνοντας μαθήματα από το παρελθόν χωρίς να επισκιάζεται από το παρελθόν. Διαφορετικά, όλοι θα φροντίσουν την επιχείρησή τους. “

ΕΝΩΣΗ

.Source