Από τον Oğuzhan Hasipoğlu στο Salahi Şahiner από το CTP: “

Βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (CTP) Σαλάι ΣαχίνερΤο Κυπριακό πρόβλημα, ο Πρόεδρος Έρσιν ΤατάρΟ βουλευτής του Εθνικού Κόμματος Ενότητας (UBP), ο οποίος για πολλά χρόνια σχεδόν αντέκρουσε τους πίνακες διαπραγματεύσεων. Oguzhan HasipogluΗ απάντηση ήρθε από.

“ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ” Πάνω από το διαμέτρο σου “σε κανέναν που ξοδεύει την προσπάθεια για λύση”

Μιλώντας στο Cyprus Post, ο Hasipoğlu δήλωσε ότι βρίσκεται στα τραπέζια διαπραγματεύσεων εδώ και χρόνια και ότι έχει συζητήσει την «ομοσπονδία», που είναι το επίσημο μοντέλο διαχείρισης στο τραπέζι, και ότι προσπαθεί πάντα να βρει μια λύση και να φέρει σοβαρά κριτική στις θέσεις που διατυπώθηκαν. Δήλωσε ότι δεν χρησιμοποίησε την πρόταση «Το Κυπριακό είναι πάνω από την κλίμακα σας».

“Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ”

Hasipoğlu, “Η Κύπρος δεν βρίσκεται στην κορυφή μιας από τις διαμέτρους του προβλήματος, η διάμετρος δεν είναι να περιορίσει κανείς την κατασκευή” λέγοντας, “Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο κύριος υπεύθυνος για το αδιέξοδο του θέματος που κάνουμε δεν θέλω να μοιραστώ τη διαχείριση και τον πλούτο με και είναι η ελληνοκυπριακή πλευρά ενάντια στον εγγυητή της Τουρκίας “, είπε.

“Η ΧΡΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΗ”

“Δεν περιμένουμε όλοι να υιοθετήσουν τις απόψεις μας, φυσικά”, δήλωσε ο Hasipoğlu, λέγοντας, “Ακόμα κι αν οι απόψεις μας είναι διαφορετικές, νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον και θεωρώ ότι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσουμε την έκφραση” αδιάφορη ” ο εκλεγμένος Πρόεδρος μέσω των ΜΜΕ. “

“ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ…”

Ο Hasipoğlu είπε: «Είμαστε όλοι εκπρόσωποι της ΤΔΒΚ. Συζητήσαμε την «ομοσπονδία», η οποία θεωρείται ως η μόνη εναλλακτική λύση εδώ και χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δώστε μας υποστήριξη. Ας δώσουμε την ευκαιρία σε ένα μοντέλο λύσης που βασίζεται στην κυριαρχία μας! ” καλείται στη φόρμα.

.Source