Από το ΑΠΟΕΛ … έντερο. Πέντε διαμάντια με μέλλον. Από το Satsias στο Vrontis.

Ο: Στέλιος Βροντής, έγινε ο πέμπτος παίκτης του APOEL που έπαιξε με την πρώτη ομάδα, ακολουθώντας τα «κότσια» των μπλε-κίτρινων Σταύρος Γαβριήλ, Ίανς Ανής Σάτσια, Νικόλα Κουτσάκο և Μάριο Κοκκινοφάτα.

Σε: ThemaSports:, με την ευκαιρία αυτή, σας παρουσιάζει τι έχουν κάνει οι μελλοντικοί παίκτες της ομάδας.

Άλλοι έλαβαν «βάπτισμα της φωτιάς» γρηγορότερα, μερικά πήραν πολλά πουκάμισα σε πολλά παιχνίδια. Λίγοι Υπογραφή: επαγγελματίας σύμβαση:, οι άλλοι “έχει αναβληθεί»Το ντεμπούτο, ωστόσο, ένα είναι σίγουρο.

Αυτοί οι νέοι, θα είναι το «αύριο» του ΑΠΟΕΛ : θα γίνει ο κύριος κορμός των μπλε-κίτρινων. Το μέλλον τους είναι λαμπρόΩστόσο, είναι επίσης «βαρύ». Εχουν ένας “Μεγάλο φορτίο” για μεταφορά. Στήθος πουκάμισο με ασπίδα.

Τι έκαναν?

Ίαν anis Satsias. Στις 23 Απριλίου 2020, η APOEL ανακοίνωσε ότι ο γιος του εμβληματικού ηγέτη της ομάδας, Μαρίνος Satsias, Ian Anis Satsias, είχε υπογράψει τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με το Blue-Yellows Ο Κύπριος αμυντικός μέσος καταγράφει έκτοτε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έξι ως το κλειδί και τρία στο κύπελλο, και οι δύο στην αρχική σύνθεση. Κατάφερε ακόμη και να σκοράρει εναντίον της “Πάφου”, εκτός έδρας, στις 17/01 20ότι: “Στροφή”. Επιπλέον, άρχισε να φαίνεται καταπληκτικόΈνας νεαρός 18χρονος (28/12/2002), τραυματισμένος στον τρίτο αγώνα της δεύτερης ομάδας – θα χάσει τη σεζόν μετά από χειρουργική επέμβαση στον ώμο. Αν τα μετρήσουμε σε λεπτά, Satsias, έχει συνολικά 816 λεπτά,

Σταύρος ΓαβριήλΟ Ghanis Satsias δεν ανακοίνωσε τον εαυτό του στις 23/4, καθώς υπέγραψε άλλο επαγγελματικό συμβόλαιο μαζί του. Ο λόγος για τον Σταύρο Γκάβριλ, που έβαλε τη «δομή» του σε μια τριετή συνεργασία με την APOEL. Ο 19χρονος Ο φλογερός επιθετικός του Reme έχει κάνει 15 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, επτά στην αρχική σύνθεση και δύο στο κύπελλο, όλα έρχονται ως υποκατάστατα, στέλνοντας την μπάλα στο δίχτυ δύο φορές. Το πρώτο του ήταν εναντίον του ΠΑΕΕΚ για έγκριση του κυπέλλου, και το ENP στο 6ότι: Ο αγώνας της δεύτερης ομάδας έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Τα πόδια του είναι συνολικά 755 λεπτά Γαβριήλ

Νικόλαος ΚουτζάκοςΟ Νίκολα γεννήθηκε στις 14/11/2003, ο Νικόλας Κουτσάκος, πραγματοποίησε το όνειρό του και κατάφερε να κάνει το ντεμπούτο του με τον ΑΠΟΕΛ. Ο 17χρονος Επιθετική, συνειδητή μπλε և κίτρινο με 3 αγώνες, ένα με βασικό παίκτη, և δύο με αλλαγή πρωταθλήματος, χωρίς την ευκαιρία να σκοράρει επίσημα ένα γκολ. Το λέμε αυτό επειδή σε φιλικούς αγώνες, ενώ προπονούσε την ομάδα το καλοκαίρι, ο Κουτσάκος βρήκε δίχτυα. Συνολικά, μέτρησε 143 λεπτά.

Μάριος Κοκκινόφτας: Στις 8 Αυγούστου, η ομάδα της Λευκωσίας εξέδωσε νέα δήλωση με την οποία ανακοινώνει έναν νέο νεαρό παίκτη που έχει υπογράψει ένα επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Μιχάλης Κοκκινόφτας, ως μέλος της APOEL, επίσημα για δύο χρόνια (μέχρι το 2022), ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες, Έλαβε το «βάπτισμα της φωτιάς» στις 28-12, Ο 18χρονος μέσος (15/3/2003) εναντίον της Καρμιώτισσας, της οποίας η ομάδα είχε πολλά προβλήματα λόγω του κοροναϊού, κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή με γαλάζια καθώς παλεύει 74 λεπτά.

Στέλιος Βροντής«Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό», λένε στην Αγγλία, το καλύτερο, στη γλώσσα μας, «το τελευταίο, όχι εξαιρετικό», όπως στην περίπτωση του Στέλιου Βροντή. Σε ηλικία 16 և 154 ετών μέρα, έγινε ο νεότερος από τους τέσσερις που αναφέρονται έκανε το ντεμπούτο του Έγραψε τη δική του ιστορία εναντίον του Σάββα Πουρσαϊτίδη the στο παιχνίδι εναντίον του ENP hopes ελπίζει να είναι υπέροχος φορώντας τη φανέλα APOEL., Εν τω μεταξύ, ο Έλληνας προπονητής βρίσκεται υπό τον «Αρχάγγελο» ακούγονται θετικές λέξεις για βροντές, Επαιξε εναντίον του Maroon: Για 25 λεπτά μετακίνηση στο πεδίο ως αλλαγή.

Source