Από το “MUKADDİME” / 7 Επίθεση στο κέντρο του κόσμου! – Συγγραφείς

1

Γιατί, τα κράτη του κόσμου (φυσικά όσοι μπορούν) να επιτεθούν στη Μέση Ανατολή, δηλαδή στη Μεσοποταμία, δηλαδή στην Αλ-Τζαζίρα, προσπαθούν να εισβάλουν σε ολόκληρη ή μέρος της περιοχής, θέλουν να κλείσουν την περιοχή με τους χρήσιμους εταίρους μέσα, χωρίς να βάλουν τα στοιχεία τους στο πεδίο, ή τα δούρεια άλογα το μεγαλώνουν και το βάζουν στο χωράφι, τουλάχιστον προσπαθούν να δημιουργήσουν μια βάση …

Προφανώς, όλες αυτές οι δυνάμεις περπατούν στο μονοπάτι που έδειξε ο Ibn Khaldun Muhibbi (!).

2

Ένα νέο σαλόνι (Karahantepe) βρέθηκε στην Urfa, σηματοδοτώντας μια ακόμη μεγαλύτερη εποχή μετά το Göbeklitepe.

Είχε αρχίσει στο Göbeklitepe, τώρα η σύγχυση εκφράζεται με δυνατή φωνή.

Δυτικοί επιστήμονες που πραγματοποίησαν και χρονολόγησαν τις εν λόγω ανασκαφές δεν κρύβουν την έκπληξή τους στα αποτελέσματα που έχουν επιτύχει. Μ. Ö. Είναι έκπληκτοι από την ύπαρξη μιας ανθρώπινης ζωής τον 12ο και μετά.

Σε αντίθεση με τους επιστήμονες μας (ή μάλλον, δεν το γνωρίζουν), κάθε νέα επιστημονική εξέλιξη αναφέρει απαραίτητα τη θρησκεία από τη μία πλευρά.

Ως εκ τούτου, στον κόσμο της εποχής μας, δεδομένου ότι οι επιστημονικές μελέτες διεξάγονται απευθείας στο πλαίσιο των δυτικών επιστημόνων ή της δυτικής επιστημονικής κατανόησης, ο Χριστιανισμός βρίσκεται εκεί ως ένας εντυπωσιακός και καθοριστικός παράγοντας στη βάση αυτών των μελετών.

Σύμφωνα με όσα λένε οι επιστήμονες. Ο Χριστιανισμός σηματοδοτεί την αρχή του ανθρώπινου κόσμου το πολύ π.Χ. Μπορεί να επιστρέψει στις 5000, οι γνώσεις του μπορούν να πάνε πολύ πίσω.

Γι ‘αυτό εκπλήσσουν οι Göbeklitepe και Karahantepe.

Ωστόσο, αν κοιτάξουμε το Κοράνι (οι Δυτικοί επιστήμονες δεν βλέπουν το Κοράνιο της μοιχείας, το αγνοούν. Υποτίθεται ότι, οι επιστήμονες μας δεν τους σκέφτονται επειδή είναι γοητευμένοι με τη Δυτική γνώση), φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο.

Μέσω των προφητών που αναφέρονται ονομαστικά στο Κοράνι, Hz. Εάν προσπαθήσουμε να αντλήσουμε μια ιστορική χρονολογία από τον Ιησού, Hz. Οι εποχές του Λωτ, του Αβραάμ, του Νώε και των προηγούμενων έζησαν το π.Χ. Μπορεί να καθοριστεί ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από 10.000.

3

Αναπόφευκτος;

Ενώ εξηγεί την επιστήμη του umran, ο Ibn Khaldun αποδίδει μεγάλη σημασία στη γεωγραφία, εξ ου και φυσικές συνθήκες και γεγονότα που σχετίζονται με το κλίμα. Λέει ότι αυτά επηρεάζουν την ανθρώπινη φύση, επομένως είναι άμεσα υπεύθυνα για τη διαμόρφωση της κοινωνικής ζωής, των κρατικών δομών και του umran (πολιτισμός).

Ο Δάσκαλος χωρίζει τη γη σε 7 ίσα μέρη βόρεια από τον ισημερινό (την παρακάμπτει επειδή πιστεύει ότι υπάρχει πολύ λίγη ζωή / ελπίδα στο Νότο)

Δεν θεωρεί την 1η και τη 2η ζώνη κατάλληλη για ελπίδα λόγω υπερβολικής θερμότητας και της 6ης και 7ης ζώνης λόγω υπερβολικού κρύου.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι πιο μετριοπαθείς, επομένως, να ελπίζουμε, να ζήσουμε, να δημιουργήσουμε μια κοινωνία, μια κοινωνική ζωή, να παράγουμε τέχνη κ.λπ. μετράει το κεφάλαιο 4 ως το πιο κατάλληλο κεφάλαιο.

Δεδομένου ότι η 3η και η 5η περιοχή γειτνιάζουν με την 4η περιοχή, χαρακτηρίζονται ως μέτριες περιοχές δεύτερου βαθμού.

Στη συνέχεια, ο Δάσκαλος χωρίζει τον κόσμο κάθετα σε δέκα ίσα μέρη, αυτή τη φορά ξεκινώντας από το τέλος του Ατλαντικού Ωκεανού των ευρωπαϊκών και αφρικανικών ηπείρων έως την Ιαπωνική Θάλασσα. (Δεν υπάρχει ακόμη ήπειρος)

Έτσι, ο κόσμος χωρίζεται σε 70 περιοχές ως προς το κλίμα.

Δεδομένου ότι το μισό από το 10 είναι 5, η περιοχή μεταξύ της 4ης και της 6ης γραμμής τέμνει κάθετα την 4η παράλληλη περιοχή.

Σύμφωνα με τον Ibn Khaldun, είναι η πιο μέτρια περιοχή στον κόσμο και ως εκ τούτου η πιο κατάλληλη περιοχή για την ummah.

Ετσι; Μεταξύ 4ου γεωγραφικού πλάτους και 6ου γεωγραφικού μήκους. Η περιοχή που ξεκινά από το νησί της Κύπρου στη Μεσόγειο, περιλαμβάνει την Ιερουσαλήμ και τη γύρω περιοχή στο νότο, και τις νότιες ακτές της Ανατολίας έως την Ταρσό στα βόρεια και εκτείνεται ανατολικά στα εδάφη της σημερινής Συρίας και του Ιράκ (Mesopotamia / Cezire), που είναι το κέντρο του πολιτισμού.

«… Τα πιο μέτρια μέρη ήταν το Ιράκ και η Συρία. Επειδή αυτό το μέρος βρίσκεται στη μέση σύμφωνα με κάθε άποψη. “(Σ. 260)

Τώρα, αν εξετάσουμε την ερώτηση που θέσαμε στην αρχή, πιθανότατα θα καταλάβουμε γιατί.

Οι ηγεμονικές και ιμπεριαλιστικές δυνάμεις παλεύουν για το κέντρο του κόσμου …

4

«Ό, τι συμβαίνει στα τρία κλίματα (3ο, 4ο και 5ο) έχει το χαρακτηριστικό της ηρεμίας (και της τελειότητας). Οι πιο εύκρατοι άνθρωποι από άποψη σώματος, χρώματος, ηθικής και θρησκείας ζουν εδώ. Ακόμη και προφητεία (ακόμη και η εγκατάστασή του) υπήρχε συχνά εδώ. Δεν γνωρίζουμε καμία είδηση ​​ότι οι προφήτες στάλθηκαν σε κλίματα στο Νότο και το Βορρά. ” (Σ. 259)

«Τώρα ας δούμε τους τρεις λαούς του μεσαίου κλίματος. Το σώμα, οι συνήθειες και οι τρόποι τους αφορούν την ηρεμία. Επειδή βρίσκονται σε μια ευημερούσα κατάσταση όσον αφορά όλες τις φυσικές τους καταστάσεις, όπως εργασία, κατοικία, τέχνη, επιστήμη, προεδρία και περιουσία. Για το λόγο αυτό, το ριγιάμα, η προφητεία, η ιδιοκτησία, οι πολιτείες, οι σαρία (νόμοι, νόμοι), οι επιστήμες, οι κωμοπόλεις, οι κωμοπόλεις, τα κτίρια, η κηπουρική, οι ανώτερες τέχνες και άλλες μέτριες (φυσικές) συνθήκες υπήρχαν πάντα σε αυτές. (Σελ.263)

Όπως φαίνεται, σύμφωνα με τον δάσκαλο, οι προφήτες ήρθαν σε κοινωνίες με διανοητική ικανότητα να κατανοήσουν την αποκάλυψη που έφεραν.

Αυτό οφείλεται στους φυσικούς νόμους της ζωής (sunnatullah). Οι πιο μέτριες, πιο εύπορες και πολιτισμένες γεωγραφίες που σχηματίζονται στο πλαίσιο της θέλησης του Αλλάχ μπορούν να περιέχουν μόνο έναν προφήτη.

Επιπλέον / αλλιώς (θα θεωρηθεί αντίφαση, προσπαθήσαμε να το πούμε στο παρελθόν, αν χρειαστεί προσπαθούμε να το εξηγήσουμε ξανά), λόγω όλων των ειδών κορεσμού και κορεσμού, οι προφήτες στάλθηκαν στις κοντινότερες κοινότητες για να βγουν από το δρόμο και να ενοχληθούν.

Όταν εξετάζουμε όλες τις αφηγήσεις για αυτό το ζήτημα, σύμφωνα με τον Ibn Khaldun, οι προφήτες είναι ανθρώπινα όντα της μεσαίας τάξης.

Επειδή το μήνυμα αφορά όλους, οπότε πρέπει να φτάσει σε όλους, δηλαδή πρέπει να μιλά σε μια γλώσσα που όλοι μπορούν να καταλάβουν.

Ωστόσο, και πάλι, σύμφωνα με τον Δάσκαλο, οι προφήτες έχουν επίσης μια όψη που βλέπει τον Ραχμάν. Με αυτό το προσόν, οι προφήτες επιλέγονται, είναι καθαροί και τέλειοι, και με αυτήν την ποιότητα, έχουν μια πλευρά που είναι ξεχωριστή από τα ανθρώπινα όντα.

Ο Αλλάχ επιλέγει μια σειρά από προσωπικότητες μεταξύ των ανθρώπων και τις δοξάζει καθιστώντας τους άξιες για τη δική Του διεύθυνση.. (Ν. 266)

Και κάθε κοινότητα που ήρθε σε αυτούς με έναν προφήτη, χωρίς εξαίρεση, καθιέρωσε ναούς / χώρους λατρείας αφιερωμένους στους προφήτες τους.

5

Όταν κοιτάξουμε για άλλη μια φορά τα ευρήματα όπως το Göbeklitepe και το Karahantepe, οι ναοί που αποκαλύπτονται εδώ αποκτούν νόημα.

Είναι φανερό ότι αυτά τα μέρη είναι το σπίτι των προφητών (Προφήτης Αβραάμ, Ισμαήλ, Λωτ, Νώε κ.λπ.).

Τα πράγματα γίνονται λίγο περίπλοκα όταν πρόκειται για τον Hatemül Enbiya Muhammed Mustafa.

Επειδή Hz. Η περιοχή Χατζάζ, όπου εμφανίστηκε ο Μωάμεθ, βρίσκεται εκτός των αναφερόμενων περιοχών 3. 4. 5..

Κατακτήστε τη λύση σε αυτό το ζήτημα. Βλέπει ότι η αραβική χερσόνησος περιβάλλεται από θάλασσες σε τρεις πλευρές, οπότε όταν το νερό μειώνει τη θερμοκρασία στην περιοχή και το φέρνει πιο κοντά στα κλίματα στις εύκρατες περιοχές.

Κατά τη γνώμη μας; Μπορούμε να προσθέσουμε ότι ο τελευταίος προφήτης πρέπει να δοκιμαστεί αυστηρότερα από τους προηγούμενους, να υποβληθεί σε μια ισχυρότερη εκπαίδευση, ένα πιο ανθεκτικό σώμα και να κατευθυνθεί για να διδάξει τη σοφία της συγχώρεσης.

Το γεγονός ότι ο Αλλάχ ήταν ο τελευταίος προφήτης και θα ολοκλήρωνε τη θρησκεία του Αλλάχ τον απαιτούσε να έρθει σε μια πιο σκληρή γεωγραφία (κλίμα).

Υποθέτω ότι έχουμε μεγάλη σύγχυση, λέγοντας ας πούμε κάτι …

Είθε ο Θεός να σας δώσει καθαρό μυαλό.Source