Από 12 κουτάβια που τρέφονταν από λάτρεις των ζώων, 2 δηλητηριάστηκαν, 4 λείπουν

Από τα 12 κουτάβια που τρέφονται από λάτρεις των ζώων στο πάρκο στην Αττάλεια, 2 σκοτώθηκαν από δηλητηρίαση και 4 εξαφανίστηκαν. Ενώ οι δημοτικές ομάδες πήραν τα νεκρά σκυλιά για εξέταση, η αστυνομία ξεκίνησε μια επιχείρηση για τη σύλληψη των υπόπτων.

Ενώ 2 από 12 κουτάβια που τρέφονταν από λάτρεις των ζώων στην περιοχή Muratpaşa Zümrütova District δηλητηριάστηκαν, 4 από αυτά εξαφανίστηκαν. Οι λάτρεις των ζώων που συνάντησαν τη νεκρή πλευρά δύο από τα μωρά που τρέφονταν την προηγούμενη ημέρα σοκαρίστηκαν.

Ο Duygu Nebioğlu, ο οποίος δήλωσε ότι τα σκυλιά που είχε τρώει στο παρελθόν στην ίδια περιοχή είχαν δηλητηριαστεί, ζήτησε από τους υπόπτους να βρεθούν το συντομότερο δυνατόν. Ο Nebioğlu είπε, “Πολύ λίγοι άνθρωποι ενδιαφέρονται για αυτά τα σκυλιά. Εμείς, ως λάτρεις των ζώων, έχουμε κάνει θέσεις για αυτούς. Έχουμε μεταφέρει αυτά τα ζώα μέχρι αυτό το σημείο. Τώρα τα δηλητηρίασαν”

Ο Nebioğlu, ο οποίος έλεγξε μέσα στα δοχεία σκουπιδιών για να βρει τα χαμένα σκυλιά, παραπονέθηκε στην αστυνομία να βρει το άτομο ή τους ανθρώπους που τους δηλητηρίασαν.

Ενώ οι ομάδες του Γραφείου Περιβάλλοντος, Φύσης και Προστασίας των Ζώων ξεκίνησαν έρευνα για το περιστατικό, τα νεκρά κουτάβια συνελήφθησαν από τις δημοτικές ομάδες και ελήφθησαν για εξέταση.

Source