Από Yavru Vatan προς Colony Homeland, από TRNC έως KKTİC;

Κυρίαρχη αναλογία

Εάν είναι δύσκολο επιχειρηματικό, ειδικά ο πληθωρισμός στην Τουρκία Εξαγωγή στο TRNC έχουμε μια συνήθεια. Ως αποτέλεσμα αυτού, εάν η διαδικασία που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα συνεχίζεται έτσι, θα θέλατε το KKTİC αντί του TRNC (Τουρκική Ισλαμική Δημοκρατία της Βόρειας ΚύπρουΑς αρχίσουμε να λέμε;

Αλλά δεν το πιστεύω.

Επειδή οι Τουρκοκύπριοι και οι χώρες τους είναι πολύ Δυτικοί, δημοκρατικοί και σύγχρονοι για να δεχτούν οποιαδήποτε σύγκριση με την ΤΔΒΚ και την ΤΔ. Το Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο ενεργεί επίσης ως Συνταγματικό Δικαστήριο, ακύρωσε την εξουσιοδότηση του Τμήματος Θρησκευμάτων να διοργανώσει το «Κοράνιο» όπως είναι γνωστό από το κοινό, με την τροποποίηση του σχετικού νόμου για το 2017, σε αντίθεση με τον κοσμικό. Ως αποτέλεσμα, αποφασίστηκε ότι «το μάθημα Κορανίου δεν μπορεί να ανοίξει» στο Τμήμα Θρησκευτικών Υποθέσεων χωρίς την επίβλεψη και τον έλεγχο του κράτους. TRNC Constitution Art. Στις 1 λαϊκισμός Τα μαθήματα Quran (hafiz), που θεωρήθηκαν αντίθετα με την αρχή του Κορανίου, έκλεισαν.

Αυτή η απόφαση, η οποία ελήφθη ως αποτέλεσμα της αγωγής που υπέβαλε η Hizmet-Sen το 2018, είναι ο Πρόεδρος Narin Ferdi Şefik, του οποίου η προεδρία αντιπροσωπεύει επίσης τη σημασία που αποδίδουν οι Τουρκοκύπριοι στις γυναίκες,η έννοια του διαφράγματος Εξήγησε με τις ακόλουθες λέξεις που θα ακουστούν στα αυτιά:

“Για την ύπαρξη μιας κοσμικής δημοκρατίας, η θρησκευτική ελευθερία πρέπει να υπάρχει στη χώρα και επίσης οι θρησκευτικές και κρατικές υποθέσεις πρέπει να είναι χωριστές μεταξύ τους. Ως απαίτηση αυτού του κανόνα, οι θρησκευτικοί θεσμοί ενός κοσμικού κράτους δεν πρέπει να λειτουργούν ως κράτος . δεν θα έπρεπε. ”

***

Η απόφαση-μουσουλμανική θεολογική σχολή στην Τουρκία (π.χ. Heybeliada) της στεγανής κυβέρνησης AKP, MHP + προκάλεσε μεγάλη απάντηση. Ο F. Altun μίλησε: «Εγώείναι το προϊόν ενός δεολογικού και δογματικού νου. Κατάργηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών κατευθύνεται προς ».

Ο CB Erdogan λατρεύει πολύ τον Ersin Tatar, ο οποίος υπηρέτησε ως πρωθυπουργός το 2019-2020 και εξελέγη πρόεδρος της ΤΔΒΚ στις 18.10.2020. Αν θυμάστε, πήγε αμέσως να επισκεφτεί (15.11.2020) και είπε “Δώστε 5 στρέμματα γης και ας οικοδομήσουμε την Προεδρία στην ΤΔΒΚ. Επειδή τέτοιες αρχές αλλάζουν την προοπτική διαφορετικών χωρών “ αυτός είπε. Σχετικά με αυτήν την τελευταία απόφαση, είπε εξαιρετικά σημαντικά πράγματα μετά την προσευχή της Παρασκευής:

“Ο υπουργός Εξωτερικών μου Mevlüt Bey είναι εκεί. Χθες, όταν πήγαινα στο Mevlüt Bey, είπα ότι θα συζητήσετε αυτό το ζήτημα λεπτομερώς. Μετά τη συνάντηση είπα ότι θα κάνετε την απαραίτητη εξήγηση εκεί. Δεν είναι δυνατόν να αποδεχτείτε τη δήλωση του Προέδρου της TRNC AYM.Ο πρόεδρος της ΥΜ πρέπει να μάθει για τον κοσμικό. Αυτό που είναι στην Τουρκία πρέπει επίσης να μάθει την εφαρμογή του κοσμισμού αυτή τη στιγμή. (…) Η Βόρεια Κύπρος, η Τουρκία είναι στην πράξη στην περίπτωση που τα περάσει στο στάδιο της αίτησης τα πάντα. Μερικά από τα συνδικάτα εκεί, αντι-θρησκευτικά σωματεία Δεν μπορούμε να δεχτούμε τα βήματα που έχει κάνει. ΕΝΑΟ Πρόεδρος της ΥΜ πρέπει να γυρίσει γρήγορα από αυτό το λάθος. Εάν δεν επιστρέψει, τα βήματα που θα κάνουμε είναι διαφορετικά. Αυτοί θα.

Ναι, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Και επίσης ενδιαφέρον. Επειδή πιστεύετε ότι ένας πρόεδρος των ΗΠΑ στέλνει τον υφυπουργό του σε μια από τις χώρες της Νότιας Αμερικής και διαβιβάζει οδηγίες. Επειδή αυτές οι λέξεις σημαίνουν σαφώς δύο πράγματα:

1) Πιθανότατα παρεξηγήσατε το σύνθημά μας “Η ΤΔΒΚ είναι ανεξάρτητο κράτος και θα παραμείνει ανεξάρτητη”. Εμείς όχι εσύ είπαμε στον κόσμο. Διαφορετικά, η ΤΔΒΚ θα εξετάσει το στόμα μας τόσο όσον αφορά τη διοίκηση, την οικονομία όσο και τη δικαιοσύνη.

2) Εάν δεν κάνετε αυτό που μιλάμε αμέσως, θα διακόψουμε την οικονομική υποστήριξη και δεν θα μπορείτε καν να πληρώσετε μισθούς δημοσίων υπαλλήλων.

(Επιτρέψτε μου να γράψω για ενημέρωση, αυτή η οικονομική υποστήριξη ήταν 2,3 δισεκατομμύρια TL το 2020).

Η αποικία των λιονταριών μας είναι TRNC.

***

Αποικία λέγοντας: Αριστερά μόνο σε τέτοιες εθιστικές σχέσεις “αποικιακόςΧρησιμοποιούμε τον όρο ». Αλλά αυτός ο όρος δεν χρησιμοποιείται από τους Δυτικούς, καθώς σημαίνει καταγγελία του ιμπεριαλισμού. Προτιμούνται “αποικία«Και είναι στην πραγματικότητα πιο περιεκτική επειδή είναι μάλλον αποικιακή, μη εκμεταλλευόμενη μητρόπολη Μπορεί επίσης να υπάρχουν αποικίες που χρησιμεύουν για την εκμετάλλευση των ανθρώπων τους συναισθηματικά (με την ένεση μιας αίσθησης ανωτερότητας ενδοφλεβίως). (Μπορεί να υπάρχουν ακόμη και υπερπόντια εδάφη που χρησιμοποιούνται για πολύ συγκεκριμένους σκοπούς. Για παράδειγμα, η Αυστραλία ήταν μια «ποινική αποικία» μεταξύ 1788 και 1868 · το Β. Βασίλειο έστειλε κωπηλάτες κρατούμενους εδώ. Το ίδιο ισχύει και για τη Γαλλία μεταξύ 1852 και 1946 · του Henri Charrière’s Θυμηθείτε το Devil’s Island στη Γουιάνα, το οποίο περιέγραψε στην αυτοβιογραφία του “Butterfly”.)

Ήδη η ρίζα του όρου “αποικία”: άνω και κάτω τελεία. Δηλαδή, ο Ευρωπαίος που έκανε εμετό για πρώτη φορά στη μητρόπολη, μετά πήγε και εγκαταστάθηκε εκεί για να χτίσει μια καλύτερη ζωή (και πήρε τους αυτόχθονες ανθρώπους εκεί στην κυριαρχία τους με την πάροδο του χρόνου). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο όρος “Λευκή στήλη” χρησιμοποιείται πάντα για τη στήλη. Οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, η Νοτιοαφρικανική Δημοκρατία και η Υ.Ζηλανδία ιδρύθηκαν πάντα έτσι.

Δεν ξέρω πόσο βοηθούν οι έννοιες του παχέος εντέρου και της αποικίας να κατανοήσουν την κατάσταση της ΤΔΒΚ έναντι της Τουρκικής Δημοκρατίας. Αλλά αν θέλετε κάτι πιο άγνωστο, είναι επίσης από την Τουρκία “στήλη” ο αριθμός του. Αυτοί οι Ανατολικοί μετανάστες, οι οποίοι αναφέρονται ως “Blackbeard” (τι θυμίζει αυτός ο όρος;) Μεταξύ των Τουρκοκυπρίων, λέγεται ότι είναι περίπου το 35% του πληθυσμού από το 2018. εκείνων που λένε αμαρτία. Αλλά χωρίς διακοπή νέες υπηκοότητες γνωστή για την πρόταση που δόθηκε.

***

Έχετε διαβάσει το επακόλουθο του συμβάντος: Ο πρωθυπουργός της ΤΔΒΚ Έρσαν Σανέρ είπε: «Δεν υπάρχει απαγόρευση μαθημάτων κατάρτισης απομνημόνευσης στην ΤΔΒΚ με την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου. Κάνοντας τις απαραίτητες νομικές ρυθμίσεις, αυτά τα μαθήματα θα συνεχιστούν μέσω των αρμόδιων υπουργείων και θεσμών του κράτους.” είπε.

Ετσι, Το Baby Vatan είναι ακριβώς όπως η πατρίδα: Το δικαστικό σώμα δεν θα ακούσει την απόφαση. Αλλά η έννοια του πολιτισμού είναι πολύ διαφορετική από ό, τι στην Τουρκία από την τουρκοκυπριακή ψηφοφορία που θα πάρει είναι να επανεξετάσουμε πώς να προχωρήσουμε, θα το δούμε. Απελευθέρωση δήλωσης εναντίον των συνταξιούχων θαυμαστών ειδοποίηση, ακόμη και γνωρίζοντας ότι το συμβάν μπορεί να τους έρθει ως αγωγή. ανακοινώθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας Κι, Συμβούλιο Συλλόγου Τουρκικών Δικηγορικών Συλλόγων, Μπροστά από το κτίριο του Ανώτατου Δικαστηρίου “Υποστηρίζουμε την ανεξαρτησία του δικαστικού σώματοςΈλαβε δράση ανοίγοντας το banner. Η κουρτίνα συνεχίζεται. Περίμενε.

***

Στην αρχή του άρθρου είπα “Δεν το πιστεύω” αλλά ακόμα δεν είμαι απόλυτα άνετος. TC Constitution Dir. Εάν ξεφύγουμε από ένα μόνο παράδειγμα που διαγράφει τα 2 και χρησιμοποιεί έντονη ρητορική μίσους, με την πάροδο του χρόνου θα δούμε τους ακόλουθους τύπους Σειρά ειδήσεων Ali-Veli Αναρωτιέμαι αν αρχίσουμε να διαβάζουμε από τον Τύπο της ΤΔΒΚ αυτή τη φορά:

«… Πανεπιστήμιο… Αναπληρωτής Επικεφαλής Ιατρός Νοσοκομείου Εκπαίδευσης και Έρευνας Ο Veli Edizer είπε: «Το LGBT (δηλαδή, ο διάφορος οργανισμός fagots που γνωρίζετε) ήθελε να κάνει μια βόλτα στην Κωνσταντινούπολη σήμερα. Εφόσον ο κυβερνήτης δεν το επέτρεπε, το αριστερό τμήμα ήταν των χρημάτων. Αν κάνω μια γενίκευση τώρα, δεν θα μου ταιριάζει! ” είπε” (01.07.2018)

«Δρ. Ο Veli Edizer μοιράστηκε για τα αμφιλεγόμενα προγράμματα της Esra Erol: «… Ο επικεφαλής του δρόμου είναι η έγκριση του ελβετικού αστικού κώδικα. Σόρσαν, ελευθερία και πολιτισμός έχουν δοθεί στη γυναίκα. Τυπική μονογαμία, στην πράξη μοιχεία και πορνεία. Δυτική ανηθικότητα από τη δύναμη στη δράση ».(27.09.2020)

Δρ. Veli Edizer: «ΔΤο άκουσα ξανά, ένα σπίτι σαν τριαντάφυλλο καταστράφηκε, χωρίστηκαν. Γιατί; Επειδή ο άντρας εξαπάτησε. Είναι κρίμα, είναι αμαρτία. Αγόρι, γιατί εξαπατάς; Η Allahutaala σας έχει δώσει άδεια. Το κατάλαβα, αγαπήσατε άλλο, πάρτε κι αυτό! ““(βίντεο, 04.10.2020)

«Δρ. Twit από τον Veli Edizer. Μπορεί να έχει προειδοποιηθεί από ψηλά να μην πάει πολύ μακριά:Δεν έχουμε ιδιαίτερο χόμπι, όπως το να πατάμε στα καλαμπόκια των λεγόμενων κοσμικών, μάλιστα κοσμικών φανατικών. Alhamdulillah, είστε μόνο μουσουλμάνοι και έχουμε μια μουσουλμανική στάση. Εάν έχουμε μια λέξη ή δράση που είναι αντίθετη με τη θρησκεία του Ισλάμ, ευχαριστούμε το άτομο που μας προειδοποίησε και θα απομακρυνθούμε από το λάθος μας. Τα υπόλοιπα είναι fasa fiso!» (04.10.2020)

«… Δρ. Ο Veli Edizer απολύθηκε ως αναπληρωτής επικεφαλής ιατρός. ” (05.10.2020)

«… Δρ. Ο Veli Edizer ανακόπηκε από το ιατρικό του καθήκον. ” (08.10.2020)

«Δρ. Αποκαλύφθηκε ότι ο Veli Edizer επανέλαβε το καθήκον του στο Κρατικό Νοσοκομείο της Άγκυρας Güdül στις 9 Μαρτίου 2021. (19.03.2021)

***

Σημείωση: Χίλιοι χαιρετισμοί στη δήλωση εισαγγελίας του 83χρονου αγοριού Genco Erkal.

* (Με την άδεια του εκδότη, χρησιμοποιείται ολόκληρο το κείμενο, ο αρχικός σύνδεσμος του άρθρου δίνεται παρακάτω.)

https://ahvalnews.com/tr/kuzey-kibris/yavru-vatandan-koloni-vatana-kktcden-kkticye?fbclid=IwAR0wWUEpzY9LgPHzrKT6nWS_BLNjPcHjosx4ia1jz41AlTGtPjT9A83

.Source