Αρης. Κινήσεις υλικού և χωρίς εντυπώσεις

Η πολύ καλή ατμόσφαιρα στα γκαρνταρόμπα, η ενότητα, αλλά η ποιότητα των δυνατοτήτων της ψυχής του εξακολουθούν να είναι οι κύριοι λόγοι για την εξαιρετική πορεία του Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι επιλογές που έγιναν κατά το προηγούμενο παράθυρο μεταφοράς ήταν πολύ καλές, δημιούργησαν μια πολύ καλή ομάδα μαζί με τους βασικούς παίκτες. Συνεργαστείτε με κάθε έννοια της λέξης.

Ο Άκης Μάντζιος είναι αυτός που εκμεταλλεύτηκε πλήρως το υλικό που του δόθηκε. Ωστόσο, με τον Άρη, επιτρέψτε μου να δω αν μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερα στο γήπεδο.

Αποφασίστηκε να ενισχυθεί ο Άρης με δύο ή τρία βήματα τον Ιανουάριο για να μπείτε στην τελευταία σειρά της σεζόν ακόμα πιο ισχυρή.

Είναι κατανοητό, αλλά η φιλοσοφία στην οποία θα κινηθούν τα μέλη της ομάδας. Θα λάβετε παίκτες που μπορούν να αλλάξουν և ευθυγράμμιση του Άρη. Με απλά λόγια, οι μεταφορές δεν θα γίνονται μόνο για να γίνουν.

Ο Νίκος Ιωάννου πρέπει να θεωρηθεί παίκτης του Άρη. Ο Κυπριακός αμυντικός είναι μια εξαιρετική λύση για την αριστερή πλευρά της άμυνας. Ένας παίκτης που αξίζει να βασιστεί στην ηλικία του, ενώ μπορεί να παίξει στο κέντρο άμυνας.

Όσο για τον επιτιθέμενο, φαίνεται ότι οι Αρειανοί δεν βιάζονται. Συζητούν μερικές από τις προτεινόμενες περιπτώσεις τους, θέλοντας να κάνουν την καλύτερη επιλογή.

Με ιδιότητες διαφορετικές από Lopet և Manos. Η υπόθεση του Guerrero συζητείται (αλλά μόνο με δωρεάν μεταφορά), ενώ υπάρχουν τρεις άλλοι παίκτες στη λίστα.

Αυτά πιθανότατα θα είναι τα βήματα που θα λάβει ο Άρης στο παράθυρο μεταφοράς Ιανουαρίου, εκτός εάν υπάρχει εξαίρεση. Ή εάν ο Θεόδωρος Καρυπίδης αποφασίσει να κάνει μια έκπληξη, ένα από αυτά που αγαπά κάθε χρόνο

Ακολουθηστε! Ειδήσεις Google:
: Θα είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζετε όλα τα αθλητικά νέα

Source