Αρης. Κοντά στον Τζον στο Νότιγχαμ

Αριστερός αμυντικός της Κύπρου Νότιγχαμ, Νικόλαος Ιωάννου, κοντά στη συμφωνία Άρης

Η έδρα του προσπαθεί να ενισχύσει την αριστερή πτέρυγα της άμυνας Άρης մոտ είναι κοντά σε συμφωνία σχετικά με αυτό το θέμα Νικόλαος ΙωάννουΛόγος 25χρονος αριστερός αμυντικός της Κύπρου, το οποίο ανήκει: Δάσος του Νότινγχαμ αλλά δεν βασίζεται στα σχέδια του προπονητή Chris Houghton.

Ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει το ενδιαφέρον των κίτρινων, λένε ότι είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην πραγματικότητα, προτιμά αυτήν την προοπτική, παρά τον Χάντερσφιλντ, ο οποίος με τη σειρά του κινήθηκε για να αποκτήσει τον παίκτη από τη στιγμή που απελευθερώθηκε από τον Forrest.

Το θέμα είναι ότι το “Nottingham” δεν έχει ακόμη αποφασίσει πώς να χειριστεί την υπόθεση του John Oni, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους “Reds” μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Με άλλα λόγια, θα ελευθερωθεί ή θα πάρει δάνειο για έξι μήνες; Στον Άρη, επιλέγουν το δάνειο, στοιχηματίζουν στην επιθυμία του παίκτη և τις καλές «συμβουλές» που διατηρούν με τον Forrest, և πιθανότατα, αυτή θα είναι η πρώτη μεταφορά της ομάδας της Θεσσαλονίκης τον Ιανουάριο.

“LIGHT” στην πόρτα σας և στον υπολογιστή σας

,Source