ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΚΟΡΩΝΑ: 29 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε πίνακας κοροναϊού!

Ο πίνακας Daily Coronavirus Turkey, “covid19.saglik.gov.t” μοιράζεται τη διεύθυνση. Υπουργός Koca “Παρόλο που υπάρχει επιβράδυνση στον ρυθμό μείωσης, ο αριθμός των σοβαρά ασθενών ασθενών συνεχίζει να μειώνεται. Οι περιορισμοί δίνουν αποτελέσματα.” είπε. Στις 29 Δεκεμβρίου, ανακοινώθηκε ο πίνακας κοραναϊών. Ακολουθούν οι ειδήσεις της τελευταίας στιγμής για coronavirus …

29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΟΡΩΝΑΒΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μόλις ανακοινώθηκε ο πίνακας κοραναϊών της 29ης Δεκεμβρίου. Ο υπουργός Υγείας Koca “Έχουμε εντοπίσει 2.000 783 νέους ασθενείς σήμερα. Η μείωση του αριθμού των ενεργών περιπτώσεων συνεχίζεται.” είπε.

28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΩΝ ΙΩΝ ΚΟΡΩΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ

Ο Υπουργός Υγείας Fahrettin Koca, 28 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε την ανακοίνωση για την Ημέρα Κοροναϊού της Τουρκίας.

Ο υπουργός Κόκα είπε σε δήλωση.

“Έχουμε εντοπίσει 2.816 νέους ασθενείς σήμερα. Ο αριθμός των ενεργών περιπτώσεων συνεχίζει να μειώνεται. Η πλήρης συμμόρφωση με τις προφυλάξεις και τους περιορισμούς είναι απαραίτητη για τη διατήρηση των κερδών που έχουμε επιτύχει και για την καταπολέμηση της επιδημίας. Θα το ξεπεράσουμε μαζί.” είπε.

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σύμφωνα με τα τρέχοντα δεδομένα, πραγματοποιήθηκαν 180 χιλιάδες 892 τεστ Kovid-19 τις τελευταίες 24 ώρες, 15 χιλιάδες 197 άτομα θετικά, 257 άτομα πέθαναν.

Τις τελευταίες 24 ώρες, ο αριθμός των 22 χιλιάδων 203 ατόμων που ανακτήθηκαν με το τέλος της θεραπείας / καραντίνας Kovid-19 αυξήθηκε σε 2 εκατομμύρια 37 χιλιάδες 433. Ο συνολικός αριθμός των εξετάσεων έφτασε τα 23 εκατομμύρια 958 χιλιάδες 818, ο αριθμός των περιπτώσεων ήταν 2 εκατομμύρια 162 χιλιάδες 775, ο αριθμός των θανάτων ήταν 20 χιλιάδες 135, ο αριθμός των σοβαρών ασθενών ήταν 4.000 251.

Σύμφωνα με εβδομαδιαία στοιχεία, αυτή την εβδομάδα, το ποσοστό πνευμονίας στους ασθενείς είναι 3,8 τοις εκατό, το ποσοστό πληρότητας κρεβατιού είναι 49,1 τοις εκατό, το ποσοστό πληρότητας εντατικής θεραπείας ενηλίκων είναι 68,1 τοις εκατό, το ποσοστό πληρότητας του αναπνευστήρα είναι 36,2 τοις εκατό, ο μέσος χρόνος ανίχνευσης επαφής είναι 9 ώρες και ο ρυθμός ακτινοβολίας. 99,9 τοις εκατό.

Ο υπουργός Υγείας Fahrettin Koca μοιράστηκε τα ακόλουθα για καθημερινά δεδομένα από τον λογαριασμό του στο Twitter:

“Έχουμε εντοπίσει 2.000 816 νέους ασθενείς σήμερα. Ο αριθμός των ενεργών περιπτώσεων συνεχίζει να μειώνεται. Η πλήρης συμμόρφωση με τις προφυλάξεις και τους περιορισμούς είναι απαραίτητη προκειμένου να διατηρηθούν τα οφέλη που έχουμε επιτύχει και να καταπολεμήσουμε την επιδημία. Θα το ξεπεράσουμε μαζί.”

Στην ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Twitter, ο Koca δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει επιτακτική πρακτική για τους πολίτες στο πρόγραμμα εμβολιασμού που θα πραγματοποιηθούν κατά του νέου τύπου κοροναϊού (Kovid-19).

Απευθυνόμενος στο έθνος μετά την τελευταία Προεδρική Συνάντηση του Υπουργικού Συμβουλίου της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Συγκρότημα, ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε:

“Περιμένουμε ότι οι πρώτες παρτίδες του εμβολίου που παραγγείλαμε από την Κίνα θα παραδοθούν στη χώρα μας πριν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ελπίζουμε ότι το εμβόλιο από τη Γερμανία θα φτάσει στη χώρα μας τον Ιανουάριο. Ας ελπίσουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε περισσότερα από ένα εμβόλια της δικής μας παραγωγής στην υπηρεσία του έθνους μας το συντομότερο δυνατό. Είδαμε ότι οι εξελίξεις είναι ελπιδοφόρες. Σε αυτό το πλαίσιο, επεκτείνουμε το διάλειμμα που δίνουμε στην εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο στα σχολεία μας έως τις 15 Φεβρουαρίου 2021.

Τα μέτρα για την καταπολέμηση του Kovid κάλυψαν 19 σε όλη την Τουρκία την Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου, ξεκινώντας από τις 21:00 ώρες στους περιορισμούς στους δρόμους, από τις 05:00 που έληξαν.

Στη δήλωση του Υπουργείου Εσωτερικών, αναφέρθηκε ότι έχουν ληφθεί δικαστικές / διοικητικές ενέργειες εναντίον 40 χιλιάδων 591 ατόμων που δεν συμμορφώθηκαν με τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας στις 21-28 Δεκεμβρίου.

Πρόσκληση από την Τουρκική Ένωση Φαρμακοποιών για “αύξηση εναλλακτικών λύσεων στο εμβόλιο Kovid-19”
Σε μια γραπτή δήλωση της Τουρκικής Ένωσης Φαρμακοποιών (TEB), αναφέρεται ότι το εμβόλιο Kovid-19 δεν πρέπει να εξαρτάται από μια μεμονωμένη φαρμακευτική εταιρεία και ότι διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις θα πρέπει να θεωρούνται ως μια σημαντική και προτεραιότητα στρατηγική για την παροχή εμβολίων.

Στη γραπτή δήλωση του Ανώτατου Συμβουλίου Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης (RTÜK), αναφέρθηκε ότι στην απαγόρευση των 4 ημερών που θα εφαρμοστεί στις αρχές του έτους, οι πάροχοι υπηρεσιών μέσων ενημέρωσης αναμένουν από αυτούς να είναι πιο ευαίσθητοι στην επιλογή των προγραμμάτων που θα παρακολουθήσουν όλα τα μέλη της οικογένειας.

Στην περιφέρεια Hendek της Sakarya, 40 άτομα που ήταν αποφασισμένοι να παίξουν χαρτιά σε δύο ξεχωριστά καφέ που έπρεπε να κλείσουν εντός του πεδίου εφαρμογής των προφυλάξεων, τιμωρήθηκαν 77 χιλιάδες 886 TL και 38 άτομα στις περιοχές Pamukkale και Çivril της Denizli σε πρόστιμο 81 χιλιάδες 25 TL.

Στο Siirt, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 672 άτομα που παραβίασαν τα μέτρα τον τελευταίο μήνα.

Ο ύποπτος, ο οποίος διέφυγε από τον κοιτώνα όπου παρέμεινε σε καραντίνα στο Τοκάτ, πιάστηκε κρεμασμένος μια κουρτίνα.

ΝΕΑ CORONAVIRUS ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ο αριθμός των νέων τύπων περιπτώσεων κοροναϊού (Kovid-19) παγκοσμίως έχει ξεπεράσει τα 81 εκατομμύρια 364 χιλιάδες, ο αριθμός εκείνων που πέθαναν στην επιδημία ξεπέρασε τα 1 εκατομμύριο 776 χιλιάδες και ο αριθμός εκείνων που ανέκαμψαν ξεπέρασε τα 57 εκατομμύρια 484 χιλιάδες.
Ο αριθμός των περιπτώσεων υπερέβη τα 19 εκατομμύρια 589 χιλιάδες στις ΗΠΑ, 10 εκατομμύρια 224 χιλιάδες στην Ινδία, 7 εκατομμύρια 486 χιλιάδες στη Βραζιλία και 3 εκατομμύρια 78 χιλιάδες στη Ρωσία.

Ο υφυπουργός Υγείας των ΗΠΑ Brett Giroir ανακοίνωσε ότι το μεταλλαγμένο στέλεχος Kovid-19 μπορεί επίσης να είναι στις ΗΠΑ.

Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν στη Γερμανία λόγω της επιδημίας ξεπέρασε τις 30 χιλιάδες. Σύμφωνα με τη δήλωση του Ινστιτούτου Robert Koch, το οποίο διεξάγει μελέτες στον τομέα των μολυσματικών ασθενειών, 348 άτομα πέθαναν τις τελευταίες 24 ώρες λόγω του ιού και η συνολική απώλεια ζωής αυξήθηκε σε 30 χιλιάδες 126.

Μετά την έγκριση του εμβολίου κατά του Kovid-19 στο Βέλγιο, έγιναν τα πρώτα εμβόλια.

Το ταχέως διαδεδομένο στέλεχος του Kovid-19 βρέθηκε στη Φινλανδία και τη Νορβηγία.

Ο αγώνας Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι, που προγραμματίζεται να παίξει σήμερα στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, αναβλήθηκε λόγω των υποθέσεων Kovid-19 στην ομάδα των φιλοξενούμενων.

Ο υπουργός Υγείας της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου Ali Pilli, ένα τμήμα της χώρας από την Τουρκία Kovid-19 που καθορίζει το εμβόλιο, αυτό το εμβόλιο είπε ότι αναμένουν να φτάσουν στην ΤΔΒΚ εντός 10 ημερών.

Στη Σερβία απαγορεύονται οι εορτασμοί της Πρωτοχρονιάς, ενώ καφετέριες και εστιατόρια θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 18:00 τοπική ώρα στις 31 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου.

Μπορείτε να δείτε επίσης

Source