Αριθμός περιπτώσεων κορώνας τελευταίας στιγμής: Έχει ανακοινωθεί ο πίνακας κοραναϊού στις 31 Δεκεμβρίου; Ο αριθμός των περιπτώσεων κοροναϊού ανακοινώνεται σήμερα.

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει κάθε μέρα την τρέχουσα εικόνα κοροναϊού. Ο αριθμός των περιπτώσεων κορώνας της τελευταίας στιγμής έχει ως εξής: Η Τουρκία τις τελευταίες 24 ώρες, 15 χιλιάδες 692 άτομα θετικά, 254 άτομα πέθαναν, ήταν ο αριθμός των σοβαρών ασθενών 4 χιλιάδες 98, 20 χιλιάδες 192 άτομα Ο αριθμός θεραπείας / θεραπείας Kovid-19 μέχρι το τέλος της καραντίνας έφτασε τα 2 εκατομμύρια 78 χιλιάδες 629. Λοιπόν, ανακοινώθηκε ο πίνακας κοραναϊού στις 31 Δεκεμβρίου; Εδώ είναι η τελευταία περίπτωση της κορώνας και ο αριθμός θανάτου …

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΟΡΟΝΑΒΙΟΥ ΤΗΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ;

Ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κόκα ανακοινώνει την εικόνα του κοροναϊού κάθε μέρα μετά τις 19:00.

30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΩΝ ΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑ

Ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν σύζυγος 30 Δεκεμβρίου, Η Δήλωση για την Ημέρα Κοροναϊού της Τουρκίας δημοσιεύτηκε χθες.

Ο υπουργός Κόκα είπε σε δήλωση.

“Έχουμε εντοπίσει 2.612 νέους ασθενείς σήμερα. Ο αριθμός των ασθενών με σοβαρή ασθένεια και εντατικής θεραπείας συνεχίζει να μειώνεται. Ελπίζω να δω τον προβληματισμό αυτής της κατάστασης για τις απώλειές μας στο εγγύς μέλλον. Η καταπολέμηση μαζί ξεπερνά τον ιό.” είπε.

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Πραγματοποιήθηκαν 184 χιλιάδες 415 στην Τουρκία τις τελευταίες 24 ώρες το τεστ Kovid-19, 15 χιλιάδες 692 άτομα θετικά, 254 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Το αεροπλάνο τύπου “Boeing 777” με αριθμό πτήσης “TK 6175” που ανήκει στην Turkish Airlines με εμβόλια Kovid-19 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Άγκυρας Esenboğa στις 05.44.

19:50 Η ώρα της Τουρκίας στην πρωτεύουσα της Κίνας, όπου τα εμπορευματοκιβώτια εμβολίων με κινούμενα αεροσκάφη από την προσγείωση στο αεροδρόμιο της Άγκυρας στο Πεκίνο, άρχισαν να μετεγκαθίστανται για αποθήκευση στο αεροπλάνο.

Η ανακοίνωση από τους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ο σύζυγος του υπουργού Υγείας Φαχρετίν, “Ο εμβολιασμός του αεροπλάνου μας που έφτασε στο αεροδρόμιο Esenboga. Οι 14ήμερες δοκιμές θα ξεκινήσουν την Τουρκία Φαρμακευτικά προϊόντα και τον οργανισμό μας και τις ιατρικές συσκευές. Εάν το τεστ είναι πλήρες, το πρόγραμμα εμβολιασμού είναι η Δημόσια Υγεία θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Διεύθυνση συντονισμού. Θα πετύχουμε μαζί.” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Υπουργείου Υγείας, τα εμβόλια Kovid-19, τα οποία μεταφέρονται στη Γενική Διεύθυνση Εμβολίων Δημόσιας Υγείας και Αποθήκη Ιατρικής αφού μεταφερθούν στο αεροδρόμιο της Άγκυρας Esenboğa το πρωί, υποβάλλονται σε μια σειρά διαδικασιών όσον αφορά την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα.

Πρώτα απ ‘όλα, οι παλέτες ανοίγονται από προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης εκπαιδευμένο σε “κρύα αλυσίδα”, σε αυτό το στάδιο, διαβάζονται καταγραφείς θερμοκρασίας σε κάθε παλέτα. Ελέγχονται ηλεκτρονικοί δείκτες κατάψυξης σε κάθε δέμα και κάρτες παρακολούθησης θερμοκρασίας που δείχνουν έκθεση σε θερμότητα. Τα εμβόλια τοποθετούνται στη θέση αποθήκευσής τους αφού διασφαλιστεί ότι παραδίδονται σύμφωνα με τους κατάλληλους κανόνες μεταφοράς.

Στη συνέχεια, με ξεχωριστή προμήθεια, εξετάζονται έγγραφα βασικής ποιότητας και λαμβάνονται τυχαία δείγματα για ανάλυση.

Τα δείγματα του εμβολίου, τα εργαστήρια της Τουρκικής Υπηρεσίας Φαρμακευτικών και Ιατρικών Συσκευών (TİTCK) θα υποβληθούν σε ανάλυση θα διαρκέσουν τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα εμβόλια θα αποθηκευτούν σε ειδικές αποθήκες που θα διατηρούνται στους 2-8 βαθμούς. Τα εμβόλια θα είναι διαθέσιμα εάν κριθούν κατάλληλα ως αποτέλεσμα της ανάλυσης.

Υπάρχουν συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας, γεννήτριες και εφεδρικά συστήματα στις κύριες αποθήκες της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας όπου θα διατηρούνται τα εμβόλια. Τα εμβόλια θα διανεμηθούν σε επαρχιακές αποθήκες από ειδικά σχεδιασμένα οχήματα με χαρακτηριστικά κλιματισμού μετά την απαραίτητη ανάλυση.

Ο καθημερινός πίνακας Turkey Coronavirus, “is covid19.saglik.gov.t” κοινοποιήθηκε από τη διεύθυνση.

Σύμφωνα με τα τρέχοντα δεδομένα, πραγματοποιήθηκαν 184 χιλιάδες 415 τεστ Kovid-19 τις τελευταίες 24 ώρες, 15 χιλιάδες 692 άτομα θετικά, 254 άτομα πέθαναν.

Τις τελευταίες 24 ώρες, ο αριθμός των ατόμων που ανέκαμψαν από το τέλος της θεραπείας / καραντίνας Kovid-19 20 χιλιάδων 192 ατόμων αυξήθηκε σε 2 εκατομμύρια 78 χιλιάδες 629. Ο αριθμός των εξετάσεων έφτασε τα 24 εκατομμύρια 326 χιλιάδες 350, ο αριθμός των περιπτώσεων ήταν 2 εκατομμύρια 194 χιλιάδες 272, ο αριθμός των θανάτων ήταν 20 χιλιάδες 642, ο αριθμός των σοβαρών ασθενών ήταν 4.000 98.

Σύμφωνα με τα εβδομαδιαία στοιχεία, αυτή την εβδομάδα, το ποσοστό πνευμονίας στους ασθενείς είναι 3,8 τοις εκατό, το ποσοστό πληρότητας κρεβατιού είναι 49,1 τοις εκατό, το ποσοστό πληρότητας εντατικής θεραπείας ενηλίκων είναι 68,1 τοις εκατό, το ποσοστό πληρότητας του αναπνευστήρα είναι 36,2 τοις εκατό, ο μέσος χρόνος ανίχνευσης επαφής είναι 9 ώρες και ο ρυθμός ακτινοβολίας. 99,9 τοις εκατό.

Ο υπουργός Υγείας Koca μοιράστηκε τα ακόλουθα για καθημερινά δεδομένα από τον λογαριασμό του στο Twitter:

“Έχουμε εντοπίσει 2.000 612 νέους ασθενείς σήμερα. Ο αριθμός των ασθενών με σοβαρή ασθένεια και εντατικής θεραπείας συνεχίζει να μειώνεται. Ελπίζω να δω τον προβληματισμό αυτής της κατάστασης στις απώλειές μας στο εγγύς μέλλον. Οι μάχες μαζί θα ξεπεράσουν τον ιό.”

Η επιστημονική επιτροπή Coronavirus συγκλήθηκε υπό την προεδρία του υπουργού Υγείας Koca με την ημερήσια διάταξη «εμβόλιο».

Κάνοντας γραπτή δήλωση μετά τη συνάντηση, ο Κόκα δήλωσε ότι θα κάνουν το πρώτο βήμα από την έναρξη του 2021, που είναι το «Έτος των Επαγγελματιών της Υγείας», εμβολιάζοντας τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και λαμβάνοντας προστατευτικά μέτρα.

“Το πρώτο μέρος του ανενεργού εμβολίου, το οποίο άρχισε να διατίθεται, μεταφέρθηκε στη χώρα μας σήμερα και παραδόθηκε στο Υπουργείο μας. Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποφευχθεί η διακοπή της ψυχρής αλυσίδας κατά τη διάρκεια της αποστολής και δεν έχει αντιμετωπιστεί κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους της Turkish Airlines και το προσωπικό του υπουργείου μας. Τα εμβόλια που μεταφέρονται στο Τελωνείο του Πεκίνου με ψυχρή αλυσίδα αποθηκεύονται σε δοχεία με ψύκτες μπαταρίας λιθίου έως ότου ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες. μεταφέρονται σε τέτοια εμπορευματοκιβώτια με κατάσταση φορτίου. “

Δηλώνοντας ότι τα εμβόλια προσγειώθηκαν στο Αεροδρόμιο Esenboğa νωρίς το πρωί, η Koca δήλωσε ότι μεταφέρθηκαν από εκεί στην αποθήκη εμβολίων και ιατρικής της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, η οποία διαθέτει σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, γεννήτρια και συστήματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

ΝΕΑ CORONAVIRUS ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ο αριθμός των νέων τύπων περιπτώσεων κοροναϊού (Kovid-19) παγκοσμίως έχει ξεπεράσει τα 81 εκατομμύρια 364 χιλιάδες, ο αριθμός εκείνων που πέθαναν στην επιδημία ξεπέρασε τα 1 εκατομμύριο 776 χιλιάδες και ο αριθμός εκείνων που ανέκαμψαν ξεπέρασε τα 57 εκατομμύρια 484 χιλιάδες.
Ο αριθμός των υποθέσεων ξεπέρασε τα 19 εκατομμύρια 589 χιλιάδες στις ΗΠΑ, 10 εκατομμύρια 224 χιλιάδες στην Ινδία, 7 εκατομμύρια 486 χιλιάδες στη Βραζιλία και 3 εκατομμύρια 78 χιλιάδες στη Ρωσία.

Ο υφυπουργός Υγείας των ΗΠΑ Brett Giroir ανακοίνωσε ότι το μεταλλαγμένο στέλεχος Kovid-19 μπορεί επίσης να είναι στις ΗΠΑ.

Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν στη Γερμανία λόγω της επιδημίας ξεπέρασε τις 30 χιλιάδες. Σύμφωνα με τη δήλωση του Ινστιτούτου Robert Koch, το οποίο διεξάγει μελέτες στον τομέα των μολυσματικών ασθενειών, 348 άτομα πέθαναν τις τελευταίες 24 ώρες λόγω του ιού και η συνολική απώλεια ζωής αυξήθηκε σε 30 χιλιάδες 126.

Μετά την έγκριση του εμβολίου κατά του Kovid-19 στο Βέλγιο, έγιναν τα πρώτα εμβόλια.

Το ταχέως διαδεδομένο στέλεχος του Kovid-19 βρέθηκε στη Φινλανδία και τη Νορβηγία.

Ο αγώνας Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι, που προγραμματίζεται να παίξει σήμερα στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, αναβλήθηκε λόγω των υποθέσεων Kovid-19 στην ομάδα των φιλοξενούμενων.

Ο υπουργός Υγείας της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου Ali Pilli, ένα τμήμα της χώρας από την Τουρκία Kovid-19 που καθορίζει το εμβόλιο, αυτό το εμβόλιο είπε ότι αναμένουν να φτάσουν στην ΤΔΒΚ εντός 10 ημερών.

Στη Σερβία απαγορεύονται οι εορτασμοί της Πρωτοχρονιάς, ενώ καφετέριες και εστιατόρια θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 18:00 τοπική ώρα στις 31 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου.

Μπορείτε να δείτε επίσης

Source