Αρνητική ανάρτηση. Υπάρχουν μόνο δύο κρεβάτια στο νοσοκομείο παραπομπής [ΒΙΝΤΕΟ]

Υπάρχουν μόνο δύο κενά κρεβάτια στο νοσοκομείο πληροφοριών. Ο αριθμός των ασθενών με CoViD-19 που υποβλήθηκαν σε θεραπεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου αυξήθηκε σε 73 στις 3 μ.μ.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του νοσοκομείου αναφοράς, ο Δρ. Αμαλία Χατσιγιάννη. Υπήρξαν πέντε απελάσεις και πολλές άλλες δεξιώσεις. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 73 ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία, 5 από τους οποίους βρίσκονται στο MAF Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αριθμός ασθενών που έχουμε θεραπεύσει από την αρχή της επιδημίας.

Το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο «νοσοκομείο σανατόριου» έχει γίνει εξαιρετικά περίπλοκο. Ο διευθυντής του νοσοκομείου παροτρύνει έντονα τους πολίτες να λάβουν μέτρα αυτοάμυνας, υποστηρίζοντας έτσι τους γιατρούς και τις νοσοκόμες.

Απλώς μας γνώρισε τότε. “Το προσωπικό εργάζεται ακούραστα. “Ο καθένας από εμάς, πρέπει να συμβάλει στον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας”. Δρ. Χατσιγκιανή.

Η κατάσταση είναι δραματική στα άλλα δύο νοσοκομεία που θεραπεύουν ασθενείς με κοροναϊό.

Σύμφωνα με το ANT1, ο αριθμός των ασθενών έφτασε τους 195 χθες το βράδυ, η κατάσταση δεν είναι πλέον εύχρηστη.

Ακτινογραφία της εβδομάδας

Δεδομένης της κατάστασης στα νοσοκομεία, υπάρχει ένας νέος πλήρης αποκλεισμός ακριβώς μπροστά από τις πύλες. Η περασμένη εβδομάδα ήταν επίσης η πιο τεταμένη όσον αφορά την επιδημιολογία. Η κυβέρνηση έλαβε μέρος σε έναν αγώνα δρόμου για να αποτρέψει το χειρότερο.

Συνολικά 3.788 νέες περιπτώσεις εντοπίστηκαν από Δευτέρα έως χθες. Το πιο αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε την Τρίτη, όταν οι νέες περιπτώσεις έφτασαν τα 907.

Κατά την ίδια περίοδο, 17 από τους συντρόφους μας έχασαν τη μάχη.

Η πιο σκοτεινή ημέρα από την έναρξη της επιδημίας ήταν η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν έφτασαν έξι άτομα.

Τα δεδομένα, τα οποία θα καταγραφούν τις επόμενες ημέρες, μαζί με την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία, θα καθορίσουν τις επόμενες αποφάσεις της κυβέρνησης.

Η επιστροφή στην καραντίνα, όπως δείχνουν τα πάντα, είναι πιθανώς μονόδρομος.

Source