Αρχιεπίσκοπος Ελπίδα της Αμερικής Είθε ο Κύριος να δώσει υγεία, ασφάλεια και χαρά σε όλους το 2021

Μήνυμα καθησυχαστικού νέου έτους του Αρχιεπισκόπου της Αμερικής – Ευχές 2021

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Η ελπίδα ότι η επιδημία έχει τελειώσει, η αισιοδοξία της επιστροφής στην «καθημερινή μας ζωή» στην ομαλότητα, ίσως με ελαφρώς διαφορετικό τρόπο από την προ-κοραναϊκή εποχή, εκφράζεται στην ποιμαντική εγκύκλιο της Πρωτοχρονιάς από τον Αρχιεπίσκοπο της Αμερικής.

Όπως σημειώνει, «μπαίνουμε σε μια δύσκολη χρονιά του νέου έτους της υπηρεσίας του Κυρίου, η οποία έχει αφήσει βαθιά σημάδια πόνου και απώλειας στις καρδιές μας. Πέρυσι μας ετοίμασε για το 2021, διδάσκοντάς μας την επικαιρότητα των αγαπημένων μας προσώπων και την ευθύνη μας να φροντίζουμε για τον πόνο του λαού μας και όχι για τον εαυτό μας, καθώς το φως του Χριστού μπορεί να λάμπει στις καρδιές μας παρά τα εμπόδια στη ζωή μας. Επιδημική Θεία Λατρεία Όπως τονίζει, «καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με πίστη, με την ελπίδα για καλύτερες μέρες, με την ίδια πεποίθηση ότι κάθε μέρα που περνά είναι δώρο από τον Θεό, ένα άλλο σταυροδρόμι της πορείας μας, μια επιπλέον ακτίνα φωτός ακόμα κι αν φαίνεται ότι ο Ιανουάριος, ως μήνας είναι το πιο σκοτεινό απ ‘όλα. “

Ολοκληρώνοντας την ποιμαντική του εγκύκλιο, ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής επιθυμεί «καθώς μπαίνουμε στη νέα χρονιά, να είμαστε πραγματικά ευλογημένοι με την αγάπη του Κυρίου, ώστε να είμαστε κι εμείς ευλογία για τους άλλους, ώστε ο Κύριος να παρέχει υγεία σε όλους». “Ασφάλεια – πληρότητα της χαράς το 2021.”

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Μήνυμα καθησυχαστικού νέου έτους του Αρχιεπισκόπου της Αμερικής – Ευχές 2021

Η ελπίδα ότι η επιδημία τελείωσε, η αισιοδοξία της επιστροφής στην «καθημερινή μας ζωή» στην ομαλότητα, ίσως με ελαφρώς διαφορετικό τρόπο από την προ-κοραναϊκή εποχή, εκφράζεται στην ποιμαντική εγκύκλιο της Πρωτοχρονιάς από τον Αρχιεπίσκοπο της Αμερικής.

Όπως σημειώνει, «μπαίνουμε σε μια δύσκολη χρονιά του νέου έτους της υπηρεσίας του Κυρίου, η οποία έχει αφήσει βαθιά σημάδια πόνου και απώλειας στις καρδιές μας. Πέρυσι μας ετοίμασε για το 2021, διδάσκοντάς μας την επικαιρότητα των αγαπημένων μας προσώπων και την ευθύνη μας να φροντίζουμε για τον πόνο των ανθρώπων μας περισσότερο από ό, τι για εμάς, καθώς το φως του Χριστού μπορεί να λάμπει στις καρδιές μας παρά τα εμπόδια στη ζωή μας. Επιδημική Θεία Λατρεία Όπως τονίζει, «καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με πίστη, με την ελπίδα για καλύτερες μέρες, με την ίδια πεποίθηση ότι κάθε μέρα που περνά είναι δώρο από τον Θεό, ένα άλλο σταυροδρόμι της πορείας μας, μια επιπλέον ακτίνα φωτός ακόμα κι αν φαίνεται ότι ο Ιανουάριος, ως μήνα είναι το πιο σκοτεινό απ ‘όλα. “

Ολοκληρώνοντας την ποιμαντική εγκύκλιο του, ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής επιθυμεί «καθώς μπαίνουμε στη νέα χρονιά, να είμαστε πραγματικά ευλογημένοι με την αγάπη του Κυρίου, ώστε και εμείς να είμαστε ευλογία για τους άλλους, ώστε ο Κύριος να παρέχει υγεία σε όλους». “Ασφάλεια – πληρότητα της χαράς το 2021.”

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source