Ας είναι μια χρονιά όπου θα απολαύσουμε τις επιτυχίες της Fenerbahçe

Ο Πρόεδρος του Fenerbahçe Club Ali Koç δημοσίευσε ένα νέο μήνυμα.
Ο Ali Koç, στο μήνυμά του στον ιστότοπο του συλλόγου, επεσήμανε ότι ο νέος τύπος επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19) επηρέασε ολόκληρο τον κόσμο το 2020, «Αντιμετωπίζουμε μια επιδημία που κανένας από εμάς δεν έχει βιώσει στο παρελθόν και ό, τι κάνουμε στη ζωή είναι πολύτιμο για κάθε στιγμή που ζούμε. Ήταν μια χρονιά που καταλάβαμε καλύτερα. Εμείς, ως χώρα, δείξαμε ένα εξαιρετικό παράδειγμα αλληλεγγύης σε μια περίοδο που ολόκληρη η τάξη και οι ρουτίνες μας ανατράπηκαν και αρχικά κλειδώσαμε στα σπίτια μας και περιμέναμε με μεγάλο άγχος χωρίς να γνωρίζουμε τι θα συμβεί. ” βρήκε την αξιολόγηση.

Υπογραμμίζοντας τον ανιδιοτελή αγώνα των επαγγελματιών υγείας κατά της επιδημίας, ο Koç συνέχισε τα εξής:

πανό134

“Η αφοσίωση του κράτους μας και των αφοσιωμένων πολιτών μας στην αλυσίδα παραγωγής, ειδικά των επαγγελματιών υγείας, μας έδωσε έμπνευση, δύναμη και θάρρος για την καταπολέμηση της επιδημίας. Σε αυτήν τη διαδικασία, εμείς, ως Fenerbahçe Sports Club, έχουμε καθορίσει την υγεία ως την πρώτη μας προτεραιότητα. Παρόλο που δεν μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε τις συναντήσεις μας, στερηθήκαμε την απαράμιλλη υποστήριξη των οπαδών μας κατά τη διάρκεια των αγώνων μας, αισθανθήκαμε βαθιά τους στενούς δεσμούς μας μαζί σας, την άνευ όρων υποστήριξή σας και την πνευματική δύναμη που μας δώσατε σε αυτήν τη διαδικασία. ”

Δηλώνοντας ότι γνωρίζει ένα χρέος για να ευχαριστήσει όλους τους οπαδούς που είναι με το Fenerbahçe από 7 έως 70, ο Koç είπε, “Συνεχίσαμε να εργαζόμαστε χωρίς να διακόψουμε τις υποχρεώσεις μας για το Fenerbahçe, το οποίο είναι η μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σας στις επιδημικές συνθήκες. Με τις εξελίξεις στον εμβολιασμό, φαινόμαστε πιο ελπιδοφόροι για το νέο έτος. Ελπίζοντας ότι σύντομα θα έρθουν οι ημέρες της υγείας, εύχομαι μια ολοκαίνουργια χρονιά στην οποία θα δούμε πολλές επιτυχίες του Fenerbahçe μας, θα απολαύσουμε αυτές τις επιτυχίες, μαζί με την υγεία, την ελπίδα και την ευτυχία, και οι αποστάσεις θα αυξηθούν. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Ο Ali Koç ολοκλήρωσε το νέο του μήνυμα ως εξής:

«Αυτή η χρονιά είναι μια χρονιά κατά την οποία η Fenerbahçe και η κοινότητά της, χωρίς ούτε μια ανεπάρκεια, πολεμούσαν τον ισχυρότερο αγώνα με κάθε έννοια, όταν ήταν απαραίτητο, προστατευόταν και προστάτευε κάθε αθλητή με τη μορφή του Fenerbahçe ως« Πάντα υποστήριξη, πλήρη υποστήριξη »και τους δίνουμε τη μεγαλύτερη δύναμη. Ελπίζω να είναι μια χρονιά για τη χώρα μας, όπου θα βιώνονται τα καλύτερα επιτεύγματα, θα σημειωθούν σημαντικές ανακαλύψεις, κάθε νέος θα αγκαλιάσει το μέλλον με ελπίδα, όλοι θα εργαστούν για να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία με βάση τις ευθύνες που αναλαμβάνουν και δεν θα υπάρξει γυναικοκτονία. Σας ευχαριστώ όλους με αγάπη και σας συγχαίρω για το νέο έτος σας.

Source