Ας μην βιαζόμαστε να γιορτάσουμε το 2021 … Γιορτάσαμε το 2020 με ενθουσιασμό, αλλά τι συνέβη στη συνέχεια …

Οι εορτασμοί της Πρωτοχρονιάς συγκαταλέγονται επίσης στις παραδόσεις μας. Ωστόσο, ο εγγονός μου Can μου υπενθύμισε ότι πρέπει να κοιτάξουμε αυτό το νέο έτος διαφορετικά από πριν. Έγραψε στο Instagram:
“Είσαι σοβαροί φίλοι, γιατί γιορτάζεις; Τι είδαμε να γιορτάζουμε ότι? Δείτε περνώντας τι συνέβη το χρόνο … Όταν μπαίνουμε στο 2020 όλοι με ενθουσιασμό, άλμα άλμα τι συνέβη Δεν ξέρω για σένα, αλλά Λέω … Ας εισέλθουμε το 2021, Αφήστε 4-5 μήνες να περάσουν … Κοιτάξαμε τα πράγματα να βελτιώνονται κανείς δεν πεθαίνει Το 2021 είναι καλό συμβαίνει έτος … εγώ αυτός Γιορτάζω το χρόνο σου. “

Δήλωση του Υπουργείου
“Μην είσαι νωρίς για να γιορτάσεις το 2021” Μπορεί … Κοιτάξτε τη δήλωση του Υπουργείου Εσωτερικών για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς:
“Σήμερα στις 18.00 και αύριο ώρα Με 45 χιλιάδες 22 ομάδες μεταξύ 08.00 208 χιλιάδες σε ελέγχους 139 προσωπικό επιβολής του νόμου θα εργαστεί. Ασφάλεια στο πλαίσιο των μέτρων της Πρωτοχρονιάς και από τις μονάδες χωροφυλακής σε 8 χιλιάδες 390 σημεία εφαρμογής θα γίνουν έλεγχοι. “

Έτος απαγορεύσεων

Ρωτήστε τον εαυτό σας … Στρατιωτικό εκτός από τις ημέρες πραξικοπήματος και την απογραφή θυμάσαι ότι σου απαγορεύτηκε να φύγεις από το σπίτι είσαι? Επιπλέον, την Πέμπτη της Πρωτοχρονιάς από το βράδυ έως τη Δευτέρα το πρωί Υπάρχει κατ ‘οίκον περιορισμός … Αιτιολόγηση, προστατευμένο από την επιδημία να είναι … Έτσι το ατελείωτο Αυτό που φέρνει το 2020 στη ζωή μας είναι απερίγραπτο Το πρόβλημα είναι στην ατζέντα … ελπίζω, αυτή η επιδημία ότι θα τελειώσει με εμβολιασμούς … πόσο αλήθεια είναι το 2021 θα καταλάβουμε.

Ισχυρή Τουρκία

Ενάντια σε κάθε αρνητικότητα, Η ενδυνάμωση της Τουρκίας, και σε τρεις ηπείρους Είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά μας που μας κάνει να νιώθουμε το βάρος του. Τα μέτρα που λαμβάνονται για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι οι επιτυχίες του 2020. Εάν οι οικονομικές πληγές που προκαλούνται από την επιδημία του κοροναϊού, ειδικά σε εμπόρους και μέλη του τομέα υπηρεσιών, μπορούν να επουλωθούν το 2021, όλοι θα αισθανθούμε καλύτερα.
Ναι … περάστε το παλιό έτος, αφήστε το νέο να μπει στη ζωή μας με καλοσύνη …

.Source