“Ας φέρουμε την Τουρκία στην ΕΕ και όχι στο ΗΒ”

Γερμανός πολιτικός Friedrich Merz:

Στη Γερμανία, το κόμμα της καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ, ο υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης ήρθε σε μια εκπληκτική έξοδο από τον Φρίντριχ Μερζ. Ο Μερζ, μετά την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ, βρέθηκε στην πρόταση «Ας πάρουμε το βρετανικό μοντέλο της Τουρκίας»

Γερμανός πολιτικός Friedrich Merz:

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Στη Γερμανία, το υποψήφιο του κόμματος της καγκελάριου Μέρκελ, η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) για τον Πρόεδρο του Φρίντριχ Μερτς, «Ας την Τουρκία με το μοντέλο του ΗΒ. τότε μπορούμε να πάρουμε το ίδιο μοντέλο από την Τουρκία στη Ρωσία για την επέκταση της αγοράς της ΕΕ “, είπε.

Το κόμμα της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) των γερμανών πολιτικών Friedrich Merz, δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση της Τουρκίας πρέπει να συνδεθεί στενότερα.

Θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Ιανουαρίου, το συνέδριο του CDU, το κόμμα Merz, ένα από τα τρία ονόματα που έθεσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία, “χωρίς πλήρη ένταξη σε χώρες όπως η Τουρκία, θα προσφέρει την ευκαιρία να συμμετάσχει στην εσωτερική αγορά της ΕΕ, μια διευρυμένη ευρωπαϊκή οικονομική ζώνη”, είπε.

“ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΧΙ”

Ο Funke Media Group Merz μιλώντας, μακροπρόθεσμα ως μέλος της Τουρκίας, είπε ότι το αεροπλάνο με την επιλογή δηλώνει ότι καμία προοπτική ένταξης στην ΕΕ δεν μπορεί να μιλήσει για τα πάντα. Ο Μερζ σημείωσε ότι μια τέτοια σχέση θα μπορούσε μια μέρα να γίνει προοπτική και για τη Ρωσία.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source