Αστέρι 20 εκατομμυρίων £ θέλει επιτέλους να εξασφαλίσει την κίνηση του Λίβερπουλ – Έκθεση – Paisley Gates

Η Λίβερπουλ ενδιαφερόταν για αρκετές κεντρικές ομάδες στο χειμερινό παράθυρο μεταφοράς και ένας από αυτούς ήταν ο Κροάτης διεθνής Duje Caleta-Car.

Λίγους μήνες πριν, το The Independent ανέφερε ότι η Μασσαλία θα μπορούσε να πουλήσει τον αστέρα της στον κλαμπ του Anfield έναντι αμοιβής 20 εκατομμυρίων λιρών, ωστόσο, η κίνηση μπλοκαρίστηκε επειδή δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να εξασφαλίσει έναν αντικαταστάτη.

Νέα – Η Λίβερπουλ προχώρησε καλά, έτοιμη να υποβάλει προσφορά 43 εκατομμυρίων £ για ασφαλή υπογραφή – Αναφορά

Ο 24χρονος ήταν ευχαριστημένος με την προσφορά του Λίβερπουλ, αλλά δυστυχώς, δεν μπόρεσε να υπογράψει τους Reds, ο οποίος κατέληξε να δελεάσει τον Οζάν Καμπάκ (με δάνειο) και τον Μπεν Ντέιβις την προθεσμία.

Εάν οι τελευταίες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης είναι κάτι που πρέπει να περάσει, τότε το αστέρι της Ligue 1 θέλει επιτέλους να εξασφαλίσει μια μετακίνηση στους Merseysiders στο παράθυρο του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με την RMC Sport (μέσω Le10Sport και The Metro) η Μασσαλία θα ήταν πρόθυμη να πουλήσει το Caleta-Car εάν μια σημαντική προσφορά φτάσει το καλοκαίρι.

Αναφέρεται ότι ο 12χρονος διεθνής, που θα ήθελε πολύ να μετακομίσει στο Anfield το χειμώνα, ελπίζει ότι η Λίβερπουλ θα επιστρέψει το καλοκαίρι για να ολοκληρώσει τελικά την υπογραφή του.

Η Caleta-Car ήταν μέρος της εθνικής ομάδας της Κροατίας που έφτασε στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2018. Στο πιο πρόσφατο διεθνές διάλειμμα, εμφανίστηκε για 90 λεπτά στους αγώνες κατά της Κύπρου και της Μάλτας και βοήθησε το έθνος του να διατηρήσει καθαρά φύλλα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε όλη τη δικαιοσύνη, ο Ozan Kabak έχει κάνει καλά για εμάς στο πίσω μέρος από την ένταξή του στο club και ακόμη και ο Nat Phillips έχει εντυπωσιάσει απουσία ανώτερων μισών στο κέντρο. Αν μπορέσουμε να κάνουμε τους Matip, Gomez και Van Dijk να ταιριάζουν πριν από την έναρξη της επόμενης σεζόν, τότε δεν θα υπάρξει τρομερή ανάγκη να δελεάσει ένα κέντρο πίσω.

Κατά την άποψή σας, πρέπει η Λίβερπουλ να κινηθεί ξανά για να υπογράψει τον Duje Caleta-Car;

Source