Αυτά τα τηλέφωνα έχασαν την υποστήριξη Whatsapp!

Η WhatsApp, η πιο προτιμώμενη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι θα μειώσει την υποστήριξή της από ορισμένα μοντέλα τηλεφώνων! Όπως ανακοινώθηκε, τα εν λόγω μοντέλα έχουν χάσει την υποστήριξη WhatsApp από την 1η Ιανουαρίου 2021!

Αυτά τα τηλέφωνα θα χάσουν την υποστήριξη WhatsApp!

Η εφαρμογή κοινωνικών μηνυμάτων του Facebook, η οποία έχει 2,7 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο, έχει εφαρμόσει μια ριζική απόφαση που αφορά στενά τους χρήστες του WhatsApp!

Η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Whatsapp είχε προηγουμένως ανακοινώσει ότι θα τερματίσει την υποστήριξη για ορισμένα smartphone με το τέλος του 2020.

Η εταιρεία ανακοίνωσε στην ενημερωμένη σελίδα υποστήριξης ότι οι χρήστες iPhone με εκδόσεις κάτω από το iOS 9 δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το WhatsApp.

Με άλλα λόγια, οι χρήστες με iOS 9 και άνω θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή WhatsApp στα τηλέφωνά τους χωρίς προβλήματα.

Ωστόσο, εάν έχετε εκδόσεις παλαιότερες από το iOS9 από το 2021, ας λυπηθούμε ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή WhatsApp στα smartphone σας.

Ωστόσο, οι χρήστες θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή WhatsApp εάν ενημερώσουν σε iOS 9 σε μοντέλα τηλεφώνων όπως iPhone 4S, 5, 5S, 5C, 6. Τα μοντέλα iPhone 4S και παλαιότερα τηλέφωνα δεν διαθέτουν υποστήριξη iOS9, επομένως δεν θα μπορούν να εκτελούν το WhatsApp στα τηλέφωνά τους.

Από την άλλη πλευρά, τα τηλέφωνα Android που το WhatsApp θα διακόψουν την υποστήριξη έως το 2021 έχουν ως εξής: Samsung Galaxy S2, LG Optimus Black, Motorola Droid Razr και HTC Desire.

.Source