Αυτή είναι η εφαρμογή σας για κινητά που “επιλύει” τις οικονομικές σας υποχρεώσεις στο Lockdown εγκαίρως

sKash – Η εφαρμογή σας για κινητά που σας παρέχει μια έγκαιρη λύση στις οικονομικές σας υποχρεώσεις Κλείδωμα – Πληρώστε όλους τους λογαριασμούς σας από το σπίτι χωρίς ταξίδι – Κάντε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορες και απαραβίαστες – Απολαύστε οφέλη και ανταμοιβές – Όλες οι πληροφορίες

Τα νέα περιοριστικά μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ στην Κύπρο έχουν επηρεάσει αναμφίβολα την καθημερινή ζωή ολόκληρης της κυπριακής κοινωνίας, η οποία καλείται τώρα να ζήσει υπό καθεστώς αποκλεισμού, περιορίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τις κινήσεις της.

Η ικανότητα καθενός από εμάς να ανταποκριθεί στις βασικές ανάγκες των καθημερινών μας, βασικών αλλά απαραίτητων επισκέψεων σε καταστήματα, τράπεζες ή διάφορους οργανισμούς είναι τώρα αρκετά περιορισμένη, καθώς ο αριθμός των επιτρεπόμενων ημερήσιων ταξιδιών δεν πρέπει να υπερβαίνει τα δύο καταστήματα.

Έτσι, οι συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε σήμερα և στην επόμενη περίοδο μπορεί να περιγραφούν ως “άνευ προηγουμένου”, αλλά οι εγκεκριμένες πληρωμές και συναλλαγές μας συνεχίζουν να “λειτουργούν”.

Για όλα τα παραπάνω, καθώς και για ασφάλεια και άνεση Βάρος:, δίνει στο κοινό և κάθε πολίτη την ευκαιρία να γνωρίσει և να χρησιμοποιήσει τη «σύγχρονη τράπεζα», η οποία μέσω μιας απλής, γρήγορης, δωρεάν εφαρμογής για κινητά μπορεί να κάνει όλες τις ανέσεις της, ξεκινώντας από την άνεση του σπιτιού τους.

Πως να το κάνεις?

Πρώτον, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε το πρόγραμμα Βάρος: Δημιουργήστε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο κινητό σας μέσω του Iban (μπορείτε να το κάνετε από οπουδήποτε, ακόμη και από το σπίτι) և και στη συνέχεια να πληρώσετε με το τηλέφωνό σας ή την κάρτα sKash MasterCard, την οποία μπορείτε να λάβετε πλήρως. ειναι δωρεάν.

Πρόσθετες πληροφορίες για τη δημιουργία λογαριασμού և εγκατάσταση, ΕΔΩ,

Τι μπορώ να κάνω με το sKash; ;

Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε από την πληρωμή των λογαριασμών σας (υπηρεσίες κοινής ωφέλειας κ.λπ.) εντελώς δωρεάν, από την εφαρμογή εύκολα – γρήγορα, για να πληρώσετε online στο σούπερ μάρκετ χωρίς να επικοινωνήσετε, χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό σας τηλέφωνο με ασφάλεια, καθώς και για οποιεσδήποτε άλλες αγορές.

Ταυτόχρονα, μπορείτε να λάβετε ή να στείλετε χρήματα σε οποιοδήποτε άλλο άτομο μέσω του αριθμού τηλεφώνου σας ή του τηλεφώνου στο οποίο θέλετε να στείλετε τα χρήματα, καθώς και για όλες τις τραπεζικές μεταφορές.

Το καλύτερο;

Μπορείτε να λάβετε μια άμεση “ανταμοιβή” κάθε φορά που πληρώνετε μαζί της Βάρος: Εφαρμογή σε Κύπρο ή εξωτερικό, σε καταστήματα ή διαδικτυακά, με κάθε αγορά ή πληρωμή των λογαριασμών σας.

Οι πληρωμές σας և όλα τα οικονομικά σας προβλήματα επιλύονται εύκολα և γρήγορα, από την άνεση του σπιτιού σας ή οπουδήποτε κι αν πάτε, άθικτα և αβίαστα, εξοικονομώντας έτσι ταλαιπωρία, ταξίδια և μεγιστοποιώντας την προσωπική υγεία. ,

Πίσω: Βάρος: Σε λίγα λεπτά μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν τον ψηφιακό σας λογαριασμό և υποβάλετε αίτηση στη sKash Mastercard συνδέοντας όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας և επωφεληθείτε από την επιλογή δωρεάν εξαργύρωσης χρησιμοποιώντας περισσότερα από 350 ATM της Astrobank ή της Euronet χωρίς Κύπρο. την κάρτα σας

Αν θέλετε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη: “απαλλαγείτε” από τους περιορισμούς κλειδώματος, επισκεφθείτε τον ιστότοπό του Βάρος:, μάθετε περισσότερα և γίνετε ένας από τους τυχερούς που θα απολαύσουν όλα τα παραπάνω προνόμια, εύκολα, γρήγορα և ΠΛΗΡΩΣ.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο sKash ΕΔΩ.

Για λήψη της εφαρμογής Βάρος: τύπος: ΕΔΩ,

Source