Αυτή είναι μια 38χρονη κινεζική γυναίκα που βρέθηκε νεκρή … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Το σώμα μιας 38χρονης Κινέζας βρέθηκε στο δάσος Willia διπλωμένο σε μια βαλίτσα. Αυτός είναι ο Τσι Γιουν Λιν, ο οποίος εξαφανίστηκε από το Μεταξουργείο στις 17 Οκτωβρίου. Την Τρίτη το βράδυ, οι κυνηγοί βρήκαν το σώμα μιας ατυχούς γυναίκας και η αστυνομία δολοφονίας κατάφερε να ανακαλύψει τα δακτυλικά της αποτυπώματα.

Αναφέρεται ότι το χαμόγελο του παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της γυναίκας και δημοσίευσε ένα «Λείπει Συναγερμός», καθώς οι συγγενείς της ισχυρίζονται ότι υπάρχουν λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της. Την ημέρα της εξαφάνισής του, φορούσε μαύρα παπούτσια, τζιν, μαύρο σακάκι και καφέ τσάντα. Ήταν 1,55 ετών και είχε φυσιολογικό βάρος.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία έληξε την Πέμπτη το απόγευμα, αποκαλύφθηκε αρχικά ότι το σώμα ανήκε σε μια 35χρονη γυναίκα, ύψους 1,55 έως 1,58 μ.

Η ανακάλυψη έφερε τον αριθμό των αγνοουμένων γυναικών σε πέντε, στις οποίες ζητήθηκε η ταυτότητα του θύματος. անմիջապես Αμέσως μετά τις 2 μ.μ., αποδείχθηκε ότι το θύμα ήταν μια 38χρονη Κινέζα, της οποίας η εξαφάνιση αναφέρθηκε τον Οκτώβριο. Τα ίχνη του χάθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και εδώ ξεκινά η αναζήτηση των δραστών της βάναυσης δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατρός εξεταστής Νίκος Καλογριάς δεν βρήκε τραυματισμούς, επειδή η γυναίκα ήταν νεκρή για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης, η αιτία του θανάτου παραμένει άγνωστη. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ιατρικό ερευνητή, οι εγκληματίες τον σκότωσαν, πιθανότατα με ασφυκτικό τρόπο, και τον έβαλαν αμέσως σε μια βαλίτσα.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source