Αυτή η ντροπή δεν είναι δική μου

Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Μουσταφά Σεντόπ«Μπορεί ένας Πρόεδρος να διαλύσει το Montreux;» Αν και απάντησε «τεχνικά ναι» στην ερώτηση, ήταν ένας από τους συνταξιούχους θαυμαστές που απελευθερώθηκαν υπό δικαστικό έλεγχο αφού τέθηκε υπό κράτηση για δημοσίευση δήλωσης Montreux. Atilla Kıyat«Η ντροπή του ποδιού μου με τον ηλεκτρονικό σφιγκτήρα σήμερα δεν είναι δική μου», είπε.

14 από τους 103 συνταξιούχους θαυμαστές που δημοσίευσαν μια κοινή δήλωση σχετικά με τη συζήτηση που ξεκίνησε μετά από τα λόγια του Şentop σχετικά με τη Σύμβαση των Στενών του Μοντρέ, και την αντανάκλαση μιας φωτογραφίας του Διοικητή Ναυτικών Εφοδιασμού Πίσω Ναύαρχος Μεχμέτ Σάρι φορώντας «καπάκι και ρόμπα» στον Τύπο » Συμφωνία για διάπραξη εγκλήματος Ξεκίνησε έρευνα από. Αφού 10 από αυτούς κρατήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για 6 ημέρες, 14 συνταξιούχοι ναύαρχοι των οποίων οι δηλώσεις ελήφθησαν απελευθερώθηκαν για δικαστικό έλεγχο. Στη συνέχεια, οι ηλεκτρονικοί σφιγκτήρες άρχισαν να συνδέονται με τους θαυμαστές έτσι ώστε να μην εγκαταλείψουν την επαρχία. Ο συνταξιούχος ναύαρχος Atilla Kıyat, ο οποίος φορούσε ηλεκτρονικές μανσέτες στο πόδι του, αντέδρασε στην κατάσταση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Η τιμή του εγκεφάλου μου, όπου καμία δύναμη δεν μπορεί να το συγκρατήσει, ανήκει σε μένα”

Ο Kıyat είπε: «Έφερα 12 χρόνια ως ναύαρχος και 43 χρόνια με τιμή στη στολή μου. Είμαι ένας βετεράνος της Κύπρου. Η ντροπή του ποδιού μου με ηλεκτρονικές μανσέτες σήμερα δεν είναι δική μου. “Η τιμή του εγκεφάλου μου, που δεν μπορεί να χειροπέδες μέχρι την ηλικία των 80 και καμία δύναμη δεν μπορεί να φορέσει χειροπέδες μέχρι να πεθάνω, ανήκει σε μένα”.

Source