“Αυτή η προσέγγιση της κυβέρνησης είναι να αγνοήσει τη βούληση του λαού,

Ο Πρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος (HP) Kudret Özersay, με τη δήλωσή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε: «Όσοι δεν απορρίπτουν την κυριαρχία του κράτους, αγνοούν την απόφαση του κράτους, καταπατούν το Σύνταγμα και δεν προστατεύουν τους θεσμούς αυτού του κράτους. “

“Μείνετε στο κάθισμα όταν έχουν στόχο”

“Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι σήμερα έλαβε απόφαση κατά του Συντάγματος και σταμάτησε το έργο της Συνέλευσης για 10 ημέρες!” Χρησιμοποιώντας τις δηλώσεις του, ο Özersay είπε, «Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για το σύνταγμα, το νόμο, τον κοινοβουλευτικό νόμο ή το έθιμο. “Ο μόνος στόχος είναι να αποφευχθεί μια ημερομηνία εκλογής και να παραμείνει στην έδρα όσο το δυνατόν περισσότερο.”

Ο Πρόεδρος της HP Özersay είπε: «Λέμε ότι πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία κατά την ημερομηνία των εκλογών, και δεν συμφωνούν με αυτήν», και επεσήμανε ότι εάν δεν είναι δυνατόν να καθοριστεί η ημερομηνία των εκλογών, είναι απαραίτητο να ληφθεί μια μεσοπρόθεσμη εκλογική απόφαση σύμφωνα με στο Σύνταγμα.

Ο Kudret Özersay είπε: «Προφανώς, αποφάσισαν να αγνοήσουν αυτή τη διάταξη του Συντάγματος. Αυτή η προσέγγιση είναι να αγνοήσουμε τη βούληση του λαού και όχι να αναγνωρίσουμε το νόμο. Δεν θα επιτρέψουμε αυτό το παράνομο! ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

.Source