Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο μείον 20 | Abdulkadir SELVI

Ο Süleyman Soylu δεν έχει περάσει διακοπές ή Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο σπίτι του από την ημέρα που έγινε Υπουργός Εσωτερικών. Σίγουρα ήταν με τον Mehmetçik σε μια βασική περιοχή. Το Soylu ήταν επίσης με τον Mehmetçik στην περιοχή βάσης Belbuka αυτό το νέο έτος.

Περιοχή βάσης Belbuka; Βρίσκεται στη διασταύρωση Van, Şırnak και Siirt. Είναι μια ζώνη όπου είχαμε 27 μάρτυρες μέχρι στιγμής. Περιοχή Beytüşşebap Faraşin στα βόρεια, Όρη Κάτω, κολπίσκοι Bestler στα ανατολικά και περιοχή Siirt Kör Kandil και Hereke.

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο μείον 20

Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε πριν από 3 μήνες. Δύο εργαζόμενοι μαρτύρησαν ως αποτέλεσμα της έκρηξης ορυχείου που έθεσε το ΡΚΚ κατά την κατασκευή της βάσης. Ωστόσο, από το 1980, η χωροφυλακή είχε μια μόνιμη βασική έκταση για πρώτη φορά. Προηγουμένως, μια σκηνή είχε δημιουργηθεί το καλοκαίρι, και η περιοχή όπου η θερμοκρασία του αέρα μειώθηκε σε μείον 25-30 βαθμούς το χειμώνα εκκενώθηκε. Με την κατασκευή της μόνιμης βασικής έκτασης, η χωροφυλακή μας δεν επιτρέπει στο PKK να περάσει εκεί 365 ημέρες στο Kartal Yuvasi.

Υπουργός Εσωτερικών ευγενήςΥπήρχε ένα ανοιχτό παρατηρητήριο ακριβώς πάνω από το μέρος όπου ο Mehmetçik ήταν με τον Mehmetçik την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η θερμοκρασία του αέρα εκείνη τη νύχτα ήταν μείον 20 βαθμοί. ευγενήςΑφού επισκέφτηκε το ανοιχτό παρατηρητήριο, μετακόμισε στο κλειστό παρατηρητήριο με τον Mehmetçik την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. ευγενήςήθελα να είμαι ακόμα και με τον χαμηλότερο στρατιώτη. Για αυτόν τον λόγο, οι πίνακες στο περιβάλλον αφαιρέθηκαν και δημιουργήθηκε χώρος για τον Mehmetçi. Ο Soylu ήθελε να αφαιρεθούν τα τραπέζια και να ανοίξει χώρος για να είναι μαζί με περισσότερους στρατιώτες. Τα παπούτσια αφαιρούνται και σταυρώνονται. Υπήρξε μια συνομιλία χωρίς να γίνει διάκριση μεταξύ υπουργών και ανδρών. Έχει δημιουργηθεί μια πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

class = “cf”>

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο μείον 20
Εδώ είναι η βάση Belbuka στην κορυφή των χιονισμένων βουνών

Εκεί είσαι μόνος σε μείον 20 βαθμούς στο σκοτεινό σκοτάδι της νύχτας. Βρίσκεστε σε ένα ρολόι πατρίδας ξεχωριστά από τον σύζυγο και τα παιδιά σας στο Νέο Έτος. Η επίσκεψή σας έρχεται, οι διοικητές σας είναι παρόντες. Μπορείτε να καθίσετε και να συνομιλήσετε στο ίδιο μέρος. Δεν θα ήταν μεγάλο ηθικό; Ο Πρόεδρος επικοινωνεί τηλεφωνικά, συγχαίροντας το νέο έτος. Αυτό το μήνυμα φτάνει στους στρατιώτες στις περιοχές βάσης. Τους «Ο υπουργός μου είναι δίπλα του. Ακόμα και στη δυσκολότερη νύχτα, ο Πρόεδρός μου δεν με ξεχνά. Το κράτος μου είναι πίσω μου “ νομίζει. Ενώ αυτός ο πίνακας αύξησε το ηθικό των στρατιωτών στην περιοχή της βάσης, προφανώς κατάθλιψε τους ανθρώπους που γιόρταζαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις βίλες του Μποντρούμ. Suleyman Soylu και έχουν εντοπίσει τον τρομερό κίνδυνο των στρατιωτών να βγάλουν τα παπούτσια τους και να καθίσουν! Μόλις βγουν τα παπούτσια, το καθεστώς θα φύγει.

Το κεφάλι που κοιτάζει τα παπούτσια, όχι οι μάρτυρες.

class = “cf”>

Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ CHP ΜΕ ΤΟ ΜΟΡΔΑ ΤΟΥ PINAR GÜLTEKİN

CHP Αναπληρωτής Κωνσταντινούπολης Γουίλ ΚαντίγκιλΣε συγχαίρω. Επειδή Καντίγκιλειλικρινά «Υπήρξαν περιπτώσεις παρενόχλησης και βιασμού στο CHP; Συνέβη. Φυσικά, θα ζούμε σε μια χώρα χωρίς ισότητα των φύλων και έχουμε ζήσει υπό την εξουσία σας για δεκαοκτώ χρόνια » είπε.

Ποτέ δεν έχω θεωρήσει τη θεσμική δομή της CHP υπεύθυνη για τη σεξουαλική επίθεση, την παρενόχληση και τον βιασμό σε οργανισμούς CHP. Δεν μπορεί να αποδοθεί στην CHP, φτιαγμένη από μερικά ηθικά και ανέντιμη. αλλά Κιλικαντάρογλου Δεν μπορούμε να πούμε ότι η διοίκηση της CHP έδωσε μια επιτυχημένη δοκιμασία ενάντια σε αυτούς τους φρικτούς ισχυρισμούς. Δημιουργούν την αντίληψη ότι η CHP προστατεύει τους παρενοχλητές. Έτσι, κάνουν τη μεγαλύτερη ζημιά που μπορεί να προκληθεί στο CHP.

CHP’nin Pinar Gultekin από την άλλη πλευρά, η στάση του απέναντι στη δολοφονία του. Δολοφονήθηκε βάναυσα Pinar Gultekinοδυνηρός πατέρας του Siddiq Gultekin, Αναπληρωτής CHP της Muğla Suleyman GirginΑνακοίνωσε ότι ήθελε να τον καλέσει και να παραιτηθεί από την υπόθεση. Εξήγησε ότι ο Πρόεδρος της CHP Hizan ήταν μεσάζων σε αυτό το θέμα. Το ψάχνει ο ίδιος Δωρεάν ιδιωτικό με Veli Ağbaba‘αυτός είπε.

class = “cf”>

Καλά Κιλικαντάρογλου Τι έκανε? Κάλεσε και μίλησε στον οδυνηρό πατέρα; Είπε ότι αναμένεται ηχογράφηση HTS. Δεν λέει ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν συναντηθεί ούτως ή άλλως. Οι εγγραφές HTS αποκαλύπτουν μόνο σε ποια ημερομηνία, από ποιο σταθμό βάσης, σε ποιο λεπτό και για πόσο χρονικό διάστημα. Αυτό που μιλάνε δεν καλύπτεται … Ωστόσο, εάν ένα από τα πάρτυ μαγνητοσκοπηθεί ή το τηλέφωνό του πατηθεί, τότε αυτό που μίλησε θα αποκαλυφθεί. Το καλύτερο από αυτό Κιλικαντάρογλου ξέρει. Παρ ‘όλα αυτά, τι κάνει η κυβέρνηση CHP, προσπαθώντας να σώσει τον αναπληρωτή. Εκπρόσωπος CHP Φάικ Οζτράκ, Suleyman Girginανακοίνωσε ότι θα υποβάλει παράπονο. Θα είχε συμβεί Pinar GultekinΖητήστε από τον πατέρα σας να καθίσει στην καρέκλα του κατηγορουμένου και αυτό έγινε.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ SAĞLAR;

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Σχετικά με τα λόγια του για τον δικαστή Παρέχει ιδέεςΈθεσα το πορτρέτο του Υπουργού Πολιτισμού, ο οποίος κάποτε αγωνίστηκε με απαγορεύσεις. Ελευθεριακός Παρέχει ιδέεςυποστηρίζοντας απαγορεύσεις από Παρέχει ιδέεςΈδειξα τον μετασχηματισμό μου σε.

Παρέχει ιδέες που ονομάζεται. “Δεν έχω αλλάξει, είμαι ο ίδιος άνθρωπος” είπε. Φυσικά δεν μπορούσαμε να τα καταφέρουμε.

Υποστήριξε ότι οι δικαστές πρέπει να δώσουν εμπιστοσύνη στο άλλο μέρος. Κέναν ΈβρενΞεκίνησε την απαγόρευση της μαντίλας εξαιτίας των μαθητών με μαντίλα που είδε στον κήπο του σχολείου ενώ περνούσε από την Κεντρική Σχολή Imam Hatip στην Άγκυρα. Από τότε το παρακολουθώ. Κάποιοι είπε πολιτικό σύμβολο, κάποιοι είπε ότι οι μαντίλες των γιαγιάδων μας και οι μαντίλες των κοριτσιών στο πανεπιστήμιο δεν είναι οι ίδιες. Τα πάντα έχουν γίνει για να αναζητήσουν κάλυψη για τις απαγορεύσεις. Κάθε φορά που υπήρχε κανονισμός στο Κοινοβούλιο για την άρση της απαγόρευσης που επιβλήθηκε από το πραξικόπημα της 12ης Σεπτεμβρίου, η CHP έσπευσε στο Συνταγματικό Δικαστήριο και την ακύρωσε. Ενώ, η μαντίλα σήμαινε την προσπάθεια των γυναικών να εισέλθουν στην εκπαίδευση, στις επιχειρήσεις και στην κοινοτική ζωή. Προσπάθησαν όμως να το αποτρέψουν με τους χώρους πειθούς και τις απαγορεύσεις τους. Αλλά δεν μπορούσαν. Η ζωή με έχει διδάξει κάτι. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί μπροστά στον αγώνα των γυναικών. Όσο η γυναίκα πιστεύει. Ήταν το ίδιο με το τουρμπάνι. ΕρντογάνΟι γυναίκες απέκτησαν τα δικαιώματά τους υπό την ηγεσία του.

Αλλά προφανώς Παρέχει ιδέες Όσοι πιστεύουν ότι ενοχλήθηκαν από αυτό. Παρέχει ιδέες, “Αυτό δεν είναι θέμα μαντίλας, είναι μια προσπάθεια του πολιτικού Ισλάμ να εξαλείψει την κοσμικότητα, τη βασική αρχή της Δημοκρατίας, βήμα προς βήμα.” είπε.

Οπότε δεν ήταν απλώς ένας μανδύας. Το πρόβλημα ήταν διαφορετικό.

.Source