Αυτή τη φορά η ΕΕ θέλει πραγματικά να πιστέψει στον Ερντογάν

Δημοσιογράφος-συγγραφέας Murat Yetkin, Πρόεδρος και πρόεδρος του AKP Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Υπουργός Εξωτερικών Mevlut CavusogluΣυνάντηση με τους Ευρωπαίους Πρέσβεις στην Άγκυρα στις 12 Ιανουαρίου. Ο Γιούτκιν έκανε την εκτίμηση ότι αυτή τη φορά η ΕΕ ήθελε πραγματικά να πιστέψει στον Ερντογάν.

Στην αρμόδια επιστολή, «Πρόκειται πραγματικά να αποτελέσετε σημείο καμπής στις σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ; Ή μιλάτε σε αυτήν τη συνάντηση, απογοητευμένοι περαιτέρω όπως πριν βγει; Και η πορεία των εξελίξεων στην Άγκυρα καθώς και η παρακολούθηση της συνάντησης για να χρησιμοποιήσω το δικό μου μετά τη συνάντηση με ορισμένους διπλωμάτες, υπό την προϋπόθεση ότι έκανα συνεντεύξεις, αυτή τη φορά και οι δύο πλευρές Αυτή τη φορά, η ΕΕ θέλει πραγματικά να πιστέψει στον Ερντογάν. Φυσικά τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Η Άγκυρα θέλει επίσης να δει ότι η ΕΕ τηρεί πραγματικά τις υποσχέσεις της. εξαιτίας.” υπερασπίστηκε τη γνώμη του.

Σημειώνοντας ότι ο Γιόττκιν μίλησε με ορισμένους πρεσβευτές της ΕΕ, “Οι σχέσεις με την Τουρκία κρίθηκαν σε τρεις κύριους τίτλους. Πρώτον, λίγα πολιτικά βήματα που προσπάθησα να μεταφέρω πριν. (Ένας διπλωμάτης,” χωρίς τη συμβολή της Τουρκίας, καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορεί να επιλυθεί στην Ανατολική Μεσόγειο “Ήταν σημαντικό να πούμε.) Δεύτερον, περιορισμένα οικονομικά μέτρα προσωρινά μέτρα το αποτέλεσμα και στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Αυτό θεωρείται τόσο ως προς την ευρωπαϊκή επένδυση όσο και στην οικονομική σταθερότητα στην Τουρκία. Το υπόλοιπο τρίτο της συζήτησης για τη δικαστική μεταρρύθμιση, θα μετατραπεί σε συγκεκριμένα βήματα. το πιο δύσκολο από την άποψη του Ερντογάν θα είναι το τρίτο. “ έφερε τη σκέψη του με ένα δόντι.

Η αρχή, “Ένας διπλωμάτης συνόψισε την κατάσταση, λέγοντας:” Έχουμε λάβει καλά σημάδια των δύο πρώτων, αλλά δεν υπάρχει κανένα βήμα για το τρίτο ακόμη. “Υπάρχει ένα συγκρατητικό αποτέλεσμα του Μπατσέλι εδώ. Ή ίσως αυτή τη φορά, ο Ερντογάν παίρνει «πικρό φάρμακο» παρόλο που δεν μπόρεσε να πείσει τον Μπατσέλι λέγοντας «Δεν υπάρχει τίποτα να κάνει». χρησιμοποίησε την έκφραση.

Source