Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι για τους οποίους δεν ανοίγουν ξανά οι κινηματογράφοι (VIDEO)

Ο Μάριος Ηρόδοτος, Πρόεδρος του Συλλόγου Πανεπιστημίων, μίλησε για τους λόγους για τους οποίους δεν άνοιξε ξανά τους κινηματογράφους κατά τη διάρκεια της παράστασης Alpha Calimera

Όπως είπε, τον περασμένο Ιούλιο, όταν υπήρχαν σκέψεις για το άνοιγμά τους, η θέση του Συλλόγου ήταν ότι αυτό θα ήταν ένα «δωρεάν δώρο».

“Οι ώρες απόδοσης είναι το κύριο πράγμα, που αφοπλίζει, δεν μας επιτρέπει να ανοίξουμε. Υπάρχουν δύο κύριες παραστάσεις στην Κύπρο: 8 μ.μ. 00 և 10. Στις 00 “Δεν είμαστε Αμερική, ούτε άλλη χώρα, όπου υπάρχουν μεγάλοι πληθυσμοί που συσσωρεύονται στους κινηματογράφους το πρωί.”

Το δεύτερο στοιχείο, σημείωσε, είναι ότι καμία εταιρεία διανομής δεν θα πουλά ταινίες σε “απόβλητα”.

“Η προσφορά είναι ένα δωρεάν δώρο, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Στην Ελλάδα, όπου βρίσκεστε, οι κινηματογράφοι θα ανοίξουν τον Μάιο-Ιούνιο με βάση τις ίδιες εκδηλώσεις. Οι κινηματογράφοι χωρίς κινηματογράφο είναι σαν ένα σούπερ μάρκετ που δεν έχει προϊόντα στα ράφια του. λόγος να τα ανοίξετε. “

Πρόσθεσε ότι τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι δεν έχουν καταγραφεί υποθέσεις στους κινηματογράφους.

“Απαντήσαμε μετά από τα γεγονότα που ακούσαμε από το Υπουργείο Υγείας, αλλά ήμασταν ικανοποιημένοι που είχαμε επαφή με τον υπουργό. Θα υπάρξει συνάντηση, ίσως σήμερα, αλλά ο κινηματογράφος, για κάποιο λόγο, δεν είναι μέρος του υπουργείου. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. ”

Source