Αυτοκτονία և “αντίο” στο πρωτάθλημα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Μετά από μια βαριά ήττα από το Παρίσι Saint-Germain στα μέσα της εβδομάδας στο Champions League, η “Μπαρτσελόνα” απέτυχε να νικήσει το “Κάδιξ”, καθώς στον 24ο αγώνα της La Liga, έφτασαν 1 στο “Camp Nou” 1:

Ο κύριος αρνητικός χαρακτήρας είναι ο Λάνγκλεϊ, ο οποίος έπεσε στο 88ο λεπτό με ένα ανόητο πέναλτι, επιτρέποντας στους οικοδεσπότες να ισούται με τον Άλεξ, σε μια εποχή που δεν ήταν σε κίνδυνο. Τώρα η ομάδα του Kuman έμεινε στο -8 από το πρώτο Atletico και -5 στο δεύτερο Real

Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το “Blaugrana” δεν μπήκε δυνατά στο πεδίο, αλλά μετά τα πρώτα 20 λεπτά άρχισαν να αυξάνουν τη δύναμη και να αναζητούν ένα γρήγορο γκολ που θα τους ωθήσει στο λογαριασμό. Με τον Messi και τον Pedri στην πρώτη γραμμή, η ομάδα του Kuman μείωσε το χάσμα, χάνοντας μια καλή ευκαιρία με τον Αργεντινό στο 29ο λεπτό և τελικά άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό με ένα στοχευμένο πέναλτι.

Το πέναλτι που κέρδισε ο Pedri όταν η ήττα της Ita իր ο Messi το μετέτρεψε σε γκολ. Ένα λεπτό αργότερα, οι φιλοξενούμενοι “έπνευσαν” 1-1, αλλά ο Sobrino δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στο δίχτυ από μια ευνοϊκή θέση. Αυτή ήταν στην πραγματικότητα η τελευταία καλή στιγμή του “Κάδιξ”.

Οι Καταλανοί είχαν τον πλήρη έλεγχο, δεν απειλούσαν, έψαχναν έναν δεύτερο στόχο για να «κλείσουν» τη νίκη. Έχασαν κάποιες καλές πιθανότητες με τον Messi, ο Dembele ele Putz ապես τελικά το πλήρωσε … πουθενά στο 88ο λεπτό του αγώνα. Ο Langley βρήκε τον Sobrino στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε το σημείο πέναλτι και ο Alex σημείωσε τον τελικό 1-1.

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ. Ter Stegen, Dest (80 ‘Mingetta), Pique, Langle, Alba, De Jong, Busquets (65’ Pianich), Pedri (74 ‘Trincao), Dembele (80’ Putz), Messi, Griezmann (65 ‘Breitwate).

KADIT. Lentesma, Ita, Fali, Lopete, Espino, Garrido (59 ‘Jose Marie), Salvi (62’ Alejo), Sobrino, Perea (76 ‘John Onson), Hairo (59’ Alex), Negredo (59 ‘Losano).

Πηγή: sport24.gr

Source