Αυτό συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προσφέρει δουλειά στον ληστή του εστιατορίου του (φωτογραφίες)

Το πνεύμα του Πάσχα (Καθολικοί) άγγιξε τον Καρλ Γουάλας, ο οποίος συγχώρησε τον ληστή που εισέβαλε στο εστιατόριό του και του πρόσφερε ακόμη και δουλειά.

Εάν δεν είναι «μεγάλη καρδιά», τότε ποιος είναι; Μιλάμε για τον Carl Wallace από το Όρεγκον, ο οποίος βρίσκεται στις πόλεις των ΗΠΑ εδώ και χρόνια με αύξηση του εγκλήματος. Ο 45χρονος άντρας έκανε κάτι που κανένας από εμάς δεν θα έκανε γιατί πρόσφερε δουλειά σε κάποιον που μπήκε στο μαγαζί του για να ληστέψει.

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, είναι … Είναι αλήθεια; Αφού τον πήρε, τον κούνησε για να δει αν είχε κάτι μέσα του, αλλά μόλις δεν άκουγε θόρυβο, τον άφησε και έφυγε. Όλα αυτά κράτησαν 45 δευτερόλεπτα.

Ο Carl Wallace, εκτός από το θόρυβο, να καθαρίσει το κατάστημα իհարկե, φυσικά, να κάνει θόρυβο, γιατί δεν είναι καλύτερο να ξυπνήσετε νωρίς το πρωί և να ακούσετε ότι το κατάστημά σας έχει ληστευθεί, φαινόταν γενναιόδωρο.

Δημοσίευσε φωτογραφίες του καταστήματός του στο Facebook և έγραψε, ελπίζοντας να δει κάποιον που πήγε να ληστεύσει, να υποβάλει αίτηση για δουλειά.

“Όχι αστυνομία, καμία ερώτηση. «Ας καθίσουμε και να μιλήσουμε για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ισιώσετε την πορεία σας», είπε.

Αρκετοί καταστηματάρχες επικοινώνησαν με την Wallace, δείχνοντας πλάνα από το δικό τους κατάστημα όπου είχε εισβάλει ο ληστής.

“Πρόκειται να είναι μια από τις μεγαλύτερες ιστορίες ποτέ. Βοηθήστε κάποιον άλλο. Μπορεί να μην του δόθηκε ποτέ αυτή η ευκαιρία. «Ίσως ήταν πάντα σε αυτή τη θέση στη ζωή του», είπε ο Wallace. «Τι θα έκανε ο Χριστός; Δεν θα το συγχωρούσε;

Πρέπει όλοι να ζητήσουμε συγνώμη από εμάς και να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. “Υπάρχει τόσο μεγάλο μίσος σε αυτόν τον κόσμο.”

Πηγή: gazzetta.gr

Source