Αυτό το κεφάλι είναι εμπόδιο στη δημοκρατία! | Fuat BOL

Είμαστε μια κοινωνία που εκφοβίζεται από την πίεση της αστυνομίας, των στρατιωτών και των χωροφυλακών που μας δίνουν «bogeyman».

Οι σημερινοί νέοι δεν ξέρουν, αλλά πρέπει να ζητήσουν από τους πατέρες και τους παππούδες τους να μάθουν και να μην ξεχάσουν ποτέ το «κεφάλι» που τους λένε.

Αυτό το κεφάλι, που είναι επτά κεφάλια δράκος, ψάχνει πάντα την ευκαιρία του.

Κατά τη διάρκεια των ημερών που το CHP ήταν μόνο στην εξουσία, ένας λοχίας της χωροφυλακής θα έκανε το κέντρο της περιφέρειας και το χωριό 7 του παρελθόντος να τρέμει. Ακόμα κι αν ήταν στην άλλη πλευρά του δρόμου, αυτοί που είδαν τη χωροφυλακή θα άλλαζαν τον τρόπο τους.

Οι χωρικοί που πυροβόλησαν μια σφαίρα αναγκάστηκαν να εργαστούν σε λατομεία και οδικές κατασκευές επειδή δεν (δεν μπορούσαν να πληρώσουν) τον οδικό φόρο των 4 λιρών ή φυλακίστηκαν.

Απαγορεύτηκε στον αγρότη να κατέβει στην πόλη με κουρελιασμένα, σπασμένα ρούχα και στη συνέχεια να περπατήσει. Οι ξένοι θα έβλεπαν και θα τραβήξουν τις φωτογραφίες τους και φοβούνται ότι θα τις δημοσιεύσουν στην Ευρώπη. Αντί να σώσουν τους χωρικούς από την άθλια κατάσταση τους, βρήκαν σωτηρία απαγορεύοντας να έρθουν στην πόλη.

Ζώα που λαθραία στο δάσος για να μην πιαστούν από την Tahsildara συνελήφθησαν από τη χωροφυλακή και μεταφέρθηκαν στην πλατεία του χωριού και χειροπέδες. Οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να προκύψουν από χρήματα και φόβο. ζώα που κρατήθηκαν κάτω από τον ήλιο για μέρες χωρίς φαγητό ή νερό θα χαθούν.

class = “cf”>

Αυτό το μυαλό προσπαθεί να μας διδάξει τα μαθήματα του «λαϊκισμού» και της «υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων» σήμερα!

Προσπαθεί να καταπιεί τη Νεκρά Θάλασσα ως τον πύργο του Άιφελ.

Η κοινωνία, η οποία εκφοβίστηκε από το απόθεμα χωροφυλακής, ψέμα συνεχώς, και με το κόστος της περιθωριοποίησης ορισμένων ανθρώπων, αυτά τα ψέματα ανταγωνίζονταν σχεδόν το ένα το άλλο.

Το πιο σημαντικό από αυτά τα ψέματα που χωρίζουν τους ανθρώπους είναι τα λόγια αυτού του κεφαλιού, όπως “Δημιουργήσαμε το κράτος”. Από ποια εστία δεν υπάρχει μάρτυρας στον πρώτο μεγάλο πόλεμο και τον πόλεμο της Ανεξαρτησίας που ακολούθησε;

Λέγεται ότι οι εκπρόσωποι των κοινωνιών Άμυνας των Δικαιωμάτων της Ανατολίας και της Ρουμέλια, που πρωτοστάτησαν στην απελευθέρωση, ίδρυσαν το Λαϊκό Κόμμα και κήρυξαν το νέο κράτος. Είναι αλήθεια, αλλά δεν ιδρύθηκαν όλα τα πολιτικά κόμματα σε προηγούμενες απόπειρες κατά της δημοκρατίας και το 1946, όταν περάσαμε στην ίδια τη δημοκρατία, από εκείνους που εγκατέλειψαν το φτωχό CHP (υπήρχε μόνο ένα κόμμα ούτως ή άλλως); Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν στο ίδρυμα του Λαϊκού Κόμματος (CHP).

Είναι τα ίδια πρόσωπα ο ιδρυτής του κράτους όταν βρίσκονται στο CHP, ή το κράτος καταστρεπτικό ή εχθρό όταν βρίσκονται σε ξεχωριστό κόμμα; Ή τουλάχιστον όχι ιδρυτής κράτους;

class = “cf”>

Τι σημαίνει λοιπόν το κόμμα που ιδρύει τόσο το κράτος όσο και ένα; Δεν είναι αυτός ο αποκλεισμός και η περιθωριοποίηση όσων δεν είναι οι ίδιοι;

Κάθε άτομο αυτού του έθνους είναι τόσο κρατικός σωτήρας όσο και οικοδόμος κράτους. Δεν μπορείτε να το εξηγήσετε σε αυτούς που δεν καταλαβαίνουν την κατάσταση της αιωνιότητας!

Κοιτάξτε το ίδιο κεφάλι. Με τόσα πολλά νερά να ρέουν κάτω από τις γέφυρες και το μαντήλι ήταν εκτός της ημερήσιας διάταξης αυτού του έθνους, κάποιος είπε, και πάλι, «η απόφαση του μανδύα του δικαστή δεν θα αντικατοπτρίζει τη δικαιοσύνη».

Προφανώς αυτό το κεφάλι θα συνεχίσει να ασχολείται με το εξωτερικό του κεφαλιού, όχι με το εσωτερικό. Δεν ήταν αρκετό για να αντιμετωπίσουν το κράτος με ένα ύφασμα ενάμισι μέτρου για δεκαετίες.

Θέλουν να κλέψουν ξανά δεκαετίες από τη ζωή αυτού του έθνους και του κράτους ξανά.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να αφήσουμε αυτό το μυαλό που μένει στη σήραγγα του χρόνου και αγωνίζεται εκεί ως μουσείο.

Ας κάνουμε δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις όσο θέλουμε, αρκεί αυτά τα λασπωμένα κεφάλια να παραμείνουν ακίνητα, η δημοκρατία μας δεν θα φτάσει στην ωριμότητα και θα γλιστρήσει συνεχώς.

Παρά τα πάντα, αυτό που πέφτει στο τροχόσπιτο είναι να είσαι στο δρόμο και να περπατάς!

Επειδή αυτοί οι τύποι είναι σαν τρελοί που πιστεύουν ότι είναι κεχρί και τρέχουν μακριά από κοτόπουλα και κοκόρια παντού που βλέπουν. Ο τρελός Μαχούτ αντιμετωπίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα και του λένε ότι δεν έχει κεχρί. «Είμαι πεπεισμένος για όσα ειπώθηκαν, δεν είμαι πλέον τρελός και δεν βλέπω τον εαυτό μου κεχρί. άσε με να φύγω », λέει.

Το παίρνουν στο γιατρό του. Ο γιατρός θέλει να δοκιμάσει εάν λέει την αλήθεια και φέρνει έναν κόκορα στον τρελό. Βλέποντας τον κόκορα, ο τρελός αρχίζει να τρέχει. Πιάστηκε και έφερε και είπε ότι δεν έχει ακόμη αναρρώσει και ότι η θεραπεία θα συνεχιστεί.

«Κάνεις λάθος, θεραπεύομαι, παραδέχομαι ότι δεν είμαι κεχρί, αλλά ο κόκορας δεν το ξέρει αυτό (δεν έχει αντιμετωπιστεί) ότι πιστεύει ότι είμαι κεχρί! Γι ‘αυτό δεν τρέχω! ” λέει.

class = “cf”>

Πρέπει να ρωτήσετε αυτό το κεφάλι. Γιατί τρελαίνονται όταν βλέπουν οποιοδήποτε σύμβολο του Ισλάμ;

.Source