“Αυτό το ταξί δεν θα φτιάχτηκε από λύκους, αν μόνο τα αρνιά ήταν βασιλιάς”

Το Future Party ετοίμασε ένα βίντεο για να αντιδράσει στον προϋπολογισμό των 4 δισ. 39 εκατομμυρίων λιρών που διατέθηκε στην Προεδρία το 2021

Το Future Party έχει ετοιμάσει ένα βίντεο για να αντιδράσει στον προϋπολογισμό των 4 δισεκατομμυρίων 39 εκατομμυρίων λιρών που διατέθηκε στην Προεδρία το 2021. Στο μήνυμα βίντεο που ετοιμάστηκε από τον λογαριασμό κοινωνικών μέσων του κόμματος, έγινε μια δήλωση “# ÇiftcininCefasıSarayınSefası”.

Το Future Party επέκρινε τη διάθεση 4 δισεκατομμυρίων 39 εκατομμυρίων λιρών στον Προεδρικό προϋπολογισμό το 2021 και 22 δισεκατομμυρίων λιρών στον αγρότη με ένα βίντεο. Στο βίντεο που ετοίμασε το κόμμα, επισημάνθηκε ότι ενώ τα ποσοστά αύξησης και τα έξοδα που έγιναν στα έξοδα των αγροτών το 2020 παρατίθενται ένα προς ένα, η κρατική στήριξη που θα δοθεί στον αγρότη το 2021 παρέμεινε στο ίδιο ποσοστό με το προηγούμενο έτος.

“Η CEFA ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΣΗΣ”

Το βίντεο είπε:

“Ο πληθωρισμός που ανακοινώθηκε το 2020 είναι 11,89 τοις εκατό, η μέση αύξηση της συναλλαγματικής ισοτιμίας του δολαρίου είναι 35 τοις εκατό, η αύξηση των γεωργικών φυτοφαρμάκων είναι 44,2 τοις εκατό, η αύξηση του λιπάσματος είναι 32,2 τοις εκατό, η αύξηση του σπόρου είναι 25 τοις εκατό, η αύξηση στη ζωοτροφή είναι 42 τοις εκατό. Υπό αυτές τις συνθήκες. Ο αγρότης υποστηρίχθηκε από 22 δισεκατομμύρια TL το 2020. Υπό αυτές τις συνθήκες, το συνολικό ποσό της ενίσχυσης που πρέπει να καταβληθεί στον αγρότη το 2021 είναι και πάλι 22 δισεκατομμύρια TL. Ενώ η τύχη των μαρκαδόρων του είναι αβέβαιη, έτσι ώστε οι σύμβουλοι να συνεχίζουν να μην κάνουν τίποτα στις 1000 αίθουσες στο Beştepe, έτσι ώστε 8 αεροπλάνα να απογειώνονται στην Κύπρο 2 βήματα μακριά, λευκά τσάγια, smoothies φρούτων δράκων, χαβιάρι στα τραπέζια στα αρχοντικά της Κωνσταντινούπολης στα παλάτια της Άγκυρας. Η αύξηση του Προεδρικού Προϋπολογισμού είναι 28,1 τοις εκατό σε 4 δισεκατομμύρια 39 μίλια, έτσι ώστε η Προεδρική Συνοδεία να επεκταθεί λίγο περισσότερο, έτσι ώστε αυτή η Εποχή τουλίπας να μην τελειώσει ποτέ Προσδιορίστηκε ως τρεις λίρες. Ο πόνος του αγρότη, η απόλαυση του παλατιού … “

“ΑΥΤΟ ΤΟ TAKSIM ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΛΕΥΚΟ, ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΛΑΜΠ”

Το βίντεο που προετοιμάστηκε κοινοποιήθηκε με το ακόλουθο μήνυμα:

“Φέτος, η αύξηση της γεωργικής στήριξης είναι 0 τοις εκατό. Ναι, δεν το διαβάσατε λάθος! Ενώ ο Προεδρικός προϋπολογισμός ήταν” ΜΗΔΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ “, ο προϋπολογισμός της Προεδρίας αυξήθηκε κατά 28,1 τοις εκατό.

έλα. pngελάτε-001.png

Source