Αφήστε τον Τουρκοκύπριο λαό του Προέδρου να μείνει μόνος του ξανά

Πρόεδρος Έρσιν Τατάρ«Ο συνομιλητής μας σχετικά με το εμβόλιο που προέρχεται από την ΕΕ είναι η ΕΕ, όχι η ελληνοκυπριακή διοίκηση» συνεχίζει.

Βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (CTP) Erkut ŞahaliΣτην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Τατάρ είπε: «Μπορεί να είναι κουρασμένος από τη μοναξιά στο παλάτι και να προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι για να διασκεδάσει» και είπε ότι ο Τατάρ δεν έχει το δικαίωμα και την εξουσία να λάβει μέτρα που θα κάνουν τον Τουρκοκύπριο λαό να απομονωθεί από τον κόσμο.

Η κοινή χρήση του Shahali έχει ως εξής:

«Έρσιν ΤατάρΑναρωτήθηκα και κοίταξα το βιογραφικό του. Όταν η περίφημη απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία διέκοψε το εξωτερικό εμπόριο των Τουρκοκυπρίων, δεν είχε επιστρέψει ακόμη στην Κύπρο, αλλά έζησε στο εξωτερικό.

Είναι προφανές ότι οι επιχειρήσεις που κατέρρευσαν μετά από αυτήν την απόφαση δεν γνώριζαν τα προϊόντα που τελείωσαν τους παραγωγούς τους επειδή δεν μπορούσαν να εξαχθούν ακόμη και αν ήταν σε περίσσεια. Αν το έκανε, θα έμενε μακριά από τη στάση που παίρνει σήμερα, την οποία ανησυχώ για να γίνει εμμονή.

Σήμερα, δεν υπάρχει μικρή διαφορά μεταξύ της στάσης απέναντι στα εμβόλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση και της στάσης που άλλαξε τη σφραγίδα στο λιμάνι της Αμμοχώστου ή έκλεισε τις πόρτες στον πρέσβη της ΕΕ.

Ο κ. Πρόεδρε μπορεί να είναι κουρασμένος από τη μοναξιά στο παλάτι και να προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι για να διασκεδάσει, αλλά δεν έχει το δικαίωμα ή την εξουσία να λάβει μέτρα που θα κάνουν τον τουρκοκυπριακό λαό να απομονωθεί ξανά από τον κόσμο! “

.Source