“Αφήστε τους Έλληνες να ξεχάσουν τον Μαρά. Τελείωσε, σύντομα καλά”

Η Τουρκία συμμετείχε σε ειδική εκπομπή για θέματα αντιπροέδρου BRT Fuat Oktay που αναφέρονται στο Maras, δήλωσε ότι το άνοιγμα του Varosha είναι μια καλοπροαίρετη πρωτοβουλία και “Είμαστε ο ιδιοκτήτης. Η TRNC είναι ο ιδιοκτήτης αυτού του τόπου », είπε.

Στηρίζεται σε έναν από τους τομείς σύγκρουσης που δημιουργεί την επιθυμία για τον Οκτάι, “υπάρχουν δύο γειτονικές Ελλάδα και η Τουρκία και η Ελληνική Κύπρος εδώ. Μπορούμε να λύσουμε προβλήματα μιλώντας οδυνηρά “Κάνοντας αυτό με διαφορετικό τρόπο, η λύση είναι δύσκολη.”

Η κυβέρνηση της ΤΔΒΚ αποφάσισε να ανοίξει το Maras Oktay που δήλωσε ότι η υποστήριξη της Τουρκίας για να το τερματίσει, “καλό ή βόλτα με το ποντίκι ενώ ο Μάρας, η σύζυγος ή τα παιδιά υπάρχει καλύτερη ποδηλασία”, είπε.

Ο Οκτάι είπε: «Ο Μάρας δεν μπορεί να διατηρηθεί ως καταστροφή. Θα μπορούσε να είναι και πάλι το μαργαριτάρι της Κύπρου. Όλοι επωφελούνται από αυτό. Θα συνεχιστεί η πρωτοβουλία Maraş. Τώρα, η Ελλάδα και η ελληνική πλευρά πρέπει να ξεχάσουν ότι ο Maraş είναι μια συμφωνία. Τελείωσε, σύντομα καλά »είπε.

(BRT)

Source