Αφαίρεσαν τα μάτια του σκύλου τους και τον άφησαν στην Καλιφόρνια μετά από χειρουργική επέμβαση (φωτογραφία)

Ο ατυχής σκύλος δεν δείχνει απογοήτευση, ανυπομονεί να αγαπήσει ξανά

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Αντί να θεραπεύσουν τη μόλυνση, οι ιδιοκτήτες του Λούις επέλεξαν να αφαιρέσουν τα μάτια του με χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν επειδή δεν μπορούσαν να ζήσουν με έναν τυφλό σκύλο. Και όμως, είναι αλήθεια.

Ένας 3χρονος Lewis που αναμιγνύει το Λαμπραντόρ και τον Shepherd βρέθηκε στο Helen Woodward Animal Center στη Σάντα Φε, Καλιφόρνια, πριν από ένα μήνα όταν εγκαταλείφθηκε από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του. Όταν έφτασε, κλήθηκε να διαχειριστεί πολλές αλλαγές. Ο Lewis είχε μια μόλυνση των ματιών στο προηγούμενο σπίτι του. Σε μία περίπτωση, “σε αντίθεση με αυτό που είχαν δει στο καταφύγιο”, σύμφωνα με δελτίο τύπου, ο ιδιοκτήτης του σκύλου επέλεξε να αφαιρέσει τα μάτια του Louis στις αρχές Δεκεμβρίου, πληρώνοντας για τη θεραπεία.

Μετά την επέμβαση, ο Lewis επέστρεψε στο σπίτι του και προσπάθησε να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή χωρίς μάτια, με τους ιδιοκτήτες, αλλά δείχνει ελάχιστη προσαρμογή. Αμέσως μετά την επέμβαση, αφέθηκε σε ένα άστεγο καταφύγιο, καθώς οι ιδιοκτήτες του τελικά δεν μπορούσαν να συνηθίσουν το τυφλό κατοικίδιο. Η συνάδελφος της Έλεν Γουόουαρντ πήρε τον Λιούις και την πήγε σε καταφύγιο.

Ο Λούις έφτασε στο καταφύγιο απλά τυφλωμένος, ενθουσιασμένος, πολύ ενθουσιασμένος που ήταν σε ένα εντελώς νέο μέρος. Μια ιατρική εξέταση αποκάλυψε ότι είχε προηγουμένως μη θεραπευθείσες πληγές, οι οποίες πιθανότατα προκλήθηκαν από αυτοκινητιστικό δυστύχημα. “Είναι πολύ σημαντικό όσοι σκέφτονται να πάρουν τα κατοικίδια ζώα να γνωρίζουν τις ευθύνες τους απέναντι σε αυτά τα ζώα”, δήλωσε η Helen Woodward, επικεφαλής υιοθεσίας στο Κέντρο Ζώων.

«Όταν οι άνθρωποι αγοράζουν κατοικίδια δωρεάν, δεν φαίνεται να συνειδητοποιούν ότι τα κατοικίδια ζώα φέρουν ευθύνες για τη φροντίδα τους και τα μηνιαία έξοδά τους, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής περίθαλψης. Αντιθέτως, όλα αυτά τα ζώα δείχνουν απαράμιλλη αγάπη στους ιδιοκτήτες τους. Επιστρέφουν δέκα φορές περισσότερο. «Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις πώς συμπεριφέρονται σαν τον Λούις»

Το καταφύγιο δόθηκε γρήγορα στον Lewis από τους εργολάβους, όπου τώρα αρχίζει να προσαρμόζεται στη νέα του ζωή με την υποστήριξη που έχει λάβει, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνει για να βρει ένα νέο κεφάλι είναι να βρει μια ιδανική οικογένεια, κάτι που προσπαθεί να κάνει. καταφύγιο.

Ωστόσο, οι νέοι ιδιοκτήτες σπιτιού πρέπει να μείνουν στον πρώτο όροφο για να εργαστούν τέλεια από το σπίτι. «Παίρνει την οικογένεια με ασθενή, ιδιαίτερη φροντίδα ενώ μαθαίνει πώς να μετακομίζει σε ένα νέο σπίτι», εξηγεί στο καταφύγιο. “Ο Λούις είναι μοναδικός. Πραγματικά υπέφερε στα χέρια των πρώην ιδιοκτητών της, αλλά δεν δείχνει την παραμικρή κακία προς τους ανθρώπους. Είναι έτοιμος να αγαπήσει μια τέλεια οικογένεια, σίγουρα αξίζει κάποιον », λέει το καταφύγιο, το οποίο προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση, φαγητό και νόστιμο φαγητό σε όποιον τον υιοθετήσει τελικά.

Πηγή: in.gr

Source