Αύγουστος. “Δεν ήμουν συνηθισμένος σε τόσες πολλές ήττες”

Το γεγονός ότι δεν είχε συνηθίσει σε τόσες πολλές ήττες, ο προπονητής της ΑΕΚ Σοφρόνης Αυγουστί στάθηκε δίπλα στις δηλώσεις του, λαμβάνοντας υπόψη το παιχνίδι εναντίον του “Ολυμπιακού”. Ο Κύπριος προπονητής τόνισε ότι τον εμποδίζει γιατί δεν του αρέσει να χάνει από αντίπαλο. Όπως ανέφερε, οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε εκτός στόχων.

Τι είπε ο Σοφρόνης Αύγουστος.

Καλησπέρα, έχουμε μια δύσκολη αποστολή μπροστά μας. Γνωρίζουμε ότι χάσαμε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό, πρέπει να κερδίσουμε για τους δικούς μας λόγους. Σταματήστε τα αρνητικά αποτελέσματα. Προσπαθήστε να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα για όλους μας και δείτε τη συνέχεια πιο ήρεμα.

Σε αυτό το σημείο, με εξαίρεση το Satden, οι άλλοι είναι έτοιμοι για το παιχνίδι.

Είπα ότι από την αρχή, σε όλους τους αγώνες, επειδή δεν έχουμε στόχο, υπάρχει μια ομάδα, άνθρωποι που θέλουν τρεις πόντους, αυτό πρέπει να κάνουμε. Ας είμαστε ικανοποιημένοι με την ηγεσία των ανθρώπων που υποστηρίζουν αυτήν την ομάδα.

Δεν είχα συνηθίσει να χάνω τόσα πολλά κακά ψέματα, makes με κάνει πολύ λυπηρό, և Δεν μου αρέσει να χάνω από κανέναν αντίπαλο. Αυτό πρέπει να αλλάξει, և θετικά αποτελέσματα πρέπει να έρθουν.

Το πιο σημαντικό είναι ότι χάσαμε στόχους, γι ‘αυτό δεν έχουμε τη σωστή εικόνα τον τελευταίο καιρό. Σε μερικά παιχνίδια, παραδεχτήκαμε γκολ μετά από μια ατυχή στιγμή στο γήπεδο, և η ομάδα πέφτει πολύ ψυχολογικά. Αυτό μας επηρεάζει αργότερα στο παιχνίδι.

Στόχος μας είναι να νικήσουμε τον Ολυμπιακό για να τερματίσουμε αυτήν την αρνητική σειρά. Αυτό πρέπει να κάνουμε, αυτό θα κάνουμε. Εύχομαι σε αυτούς που θα παίξουν 100% να δείξουν μια θετική εικόνα ώστε να μπορούμε να κερδίσουμε. “


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source