Αύγουστος. “Ό, τι μπαίνει, γράφει”

Ο Σοφρόνης Αύγουστος ήταν σαφώς απογοητευμένος μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα της ΑΕΚ, ιδίως από την Ένωση στη Λάρνακα 1-2. Ο Κύπριος προπονητής το είχε είτε σε συμφωνία με τους αντιπάλους του είτε με τους τερματοφύλακες του, λέγοντας ότι πρέπει να σημειωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι τελικοί.

Για το παιχνίδι: “Αυτή είναι εντάξει. Πρέπει επειγόντως να αλλάξουμε την κατάσταση. Τρία παιχνίδια, οι τελικοί, που περνούν τον αριθμό των γκολ, և δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα. Πρέπει να πάμε προς μια κατεύθυνση για να βελτιώσουμε την κατάσταση, να αλλάξουμε τα πράγματα և να βελτιώσουμε. Δεδομένου ότι υπήρχε ενθουσιασμός στην αρχή, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ανταποκριθούμε. Αυτή είναι σίγουρα δική μου ευθύνη. Συγχωρήστε τον κόσμο μας. “

Γιατί άλλαξε στα πρόσφατα παιχνίδια; Στην αρχή, όλοι οι αντίπαλοι ανέβηκαν με την ΑΕΚ. Την ημέρα που φτάσαμε στο NPP, όλοι οι διαγωνιζόμενοι ήταν πίσω από το κέντρο και περίμεναν. Πρέπει να μετακινηθείτε, να πάτε ένα προς ένα, να έχετε αυτοματισμό. Κάθε τρεις ημέρες έχουμε ένα παιχνίδι όπως όλοι οι άλλοι. “Όταν ο αντίπαλος είναι μπροστά ή το παιχνίδι με το πρώτο σας ενεργοποιεί, η ψυχολογία είναι A և Z.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source