Αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων στην Ισπανία ανησυχεί

Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν στη χώρα λόγω της επιδημίας έφτασε τις 52 χιλιάδες 878 και ο συνολικός αριθμός των περιπτώσεων έφτασε τα 2 εκατομμύρια 176 χιλιάδες 89.

Εντοπίστηκε μέσος όρος ανά 100 χιλιάδες άτομα στην Ισπανία Κορωνοϊός ο αριθμός των περιπτώσεων αυξήθηκε σε 492. Αυτός ο αριθμός είναι Κορωνοϊός είχε μειωθεί σε 188 στις 10 Δεκεμβρίου, την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα, όταν τα μέτρα ήταν χαλαρά.

“ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΟΧΙ”

Υπουργός Υγείας Σαλβαδόρ İlla, Κορωνοϊόςαξιολόγησε την τρέχουσα κατάσταση στη σχετική χώρα.

Υπογραμμίζοντας ότι η κατάσταση στη χώρα είναι πολύ ανησυχητική, είπε η İlla, “Υπάρχει μια πολύ σοβαρή αύξηση του αριθμού των περιπτώσεων. Η πυκνότητα στα νοσοκομεία αυξάνεται. Ζητώ από τους πολίτες να σεβαστούν τους περιορισμούς που επέφεραν οι αυτόνομες διοικήσεις στις οποίες ζουν. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για την καταπολέμηση του ιού.” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Η Illa μοιράστηκε επίσης τις πληροφορίες ότι τα κρούσματα γρίπης στην Ισπανία φέτος είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

ΕΞΕΤΑΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ

Κορωνοϊός Λόγω της αύξησης του αριθμού των νέων κρουσμάτων στην επιδημία, ορισμένες αυτόνομες διοικήσεις όπως η Ανδαλουσία, η Μαδρίτη, η Βάσκη, η Ριόχα, η Ναβάρα, οι Βαλεαρίδες Νήσοι και οι Αστούριας έχουν φτάσει έως και 6 άτομα με νυχτερινές απαγορεύσεις λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης (OHAL) που εφαρμόστηκαν σε ολόκληρη τη χώρα από τις 25 Οκτωβρίου 2020. μέχρι να επεκτείνει τα μέτρα συνεργασίας της.

Παρά την αντίδραση των ιδιοκτητών και των εργαζομένων, η πρακτική του κλεισίματος ή της μείωσης των ωρών εργασίας μπαρ, εστιατορίων και εμπορικών κέντρων σε ορισμένες αυτόνομες διοικήσεις συνεχίστηκε.

Ξεκίνησε στις 27 Δεκεμβρίου 2020 στην Ισπανία Κορωνοϊός Στο πλαίσιο του εμβολιασμού, έχει αναφερθεί ότι 1 εκατομμύριο 103 χιλιάδες 700 δόσεις εμβολίου έχουν φτάσει στη χώρα μέχρι στιγμής και ο αριθμός αυτών που εμβολιάστηκαν είναι πάνω από 570 χιλιάδες.

.Source