Αύριο θα επιβληθεί πλήρης απαγόρευση της κυκλοφορίας

Πρόσθετα μέτρα που έλαβε το Συμβούλιο Υπουργών σχετικά με την απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω της αύξησης των τοπικών υποθέσεων Covid-19 τίθενται σε ισχύ τη Δευτέρα.

Όπως τις τελευταίες εβδομάδες, αύριο θα επιβληθεί απαγόρευση πλήρους απασχόλησης. Κάθε μέρος θα είναι κλειστό εκτός από φαρμακεία, αρτοποιεία και βενζινάδικα.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας, η οποία θα ξεκινήσει στις 22:00 απόψε, θα λήξει στις 05:00 τη Δευτέρα.

Απαγόρευση της νέας εβδομάδας μεταξύ 21.00-05.00

Από τις 19 Απριλίου έως τις 26 Απριλίου, θα επιβάλλεται απαγόρευση της κυκλοφορίας τις καθημερινές και τα Σάββατα μεταξύ 21:00 και 05:00 το πρωί. Προηγουμένως, η απαγόρευση της κυκλοφορίας ξεκίνησε στις 22:00 το βράδυ. Οι ώρες εργασίας των παντοπωλείων μειώθηκαν επίσης κατά μία ώρα.

Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών, από την επόμενη εβδομάδα, οι αγορές θα είναι ανοιχτές μεταξύ 07:00 το πρωί και 20:00 το βράδυ. Οι τομείς που είναι ανοιχτοί το Σάββατο θα εξυπηρετούν από τις 10.00 έως τις 18.00. Αυτή η απόφαση θα επανεκτιμηθεί από το Ανώτατο Συμβούλιο των Λοιμωδών Νοσημάτων στις 21 Απριλίου.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Όλα τα ιδρύματα και οι οργανισμοί του δημόσιου τομέα θα συνεχίσουν την κανονική τους κατάσταση λειτουργίας στο πλαίσιο των κανόνων πανδημίας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως το ένα τρίτο των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων των καφέ, καφενείων, καφετέριων και ντόπιων. Το Hookah απαγορεύεται αυστηρά …

Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ IFTAR ΔΕΝ θα γίνουν

Μαζική λατρεία και iftar γεύματα δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της έντονης αύξησης των περιπτώσεων. Σε ανοιχτούς χώρους εργασίας, οι υπηρεσίες θα συνεχίσουν να παρέχονται με ένα άτομο ανά 5 τετραγωνικά μέτρα.

.Source