“Βάλτε ένα χαλαρό και τραβήξτε το στο Tatar!”

Ο πρώην πρωθυπουργός Ferdi Sabit Soyer, Υπουργός Υγείας με τη θέση του στα κοινωνικά μέσα Αλί Πίλικαι είπε, “Ο κ. Πίλι έβαλε ένα κομμάτι και τραβήξτε το στο Τατάρ”.

Soyer, Πρόεδρος Έρσιν ΤατάρΜετά τη δήλωση της ΕΕ σχετικά με τα εμβόλια από την ΕΕ, Αλί Πίλι“, μας υπενθύμισε τη δήλωση ότι” θα αφαιρέσουμε τα δικαιώματά μας “…

Σόγια, Έρσιν ΤατάρΔηλώνοντας ότι η πολιτική έκανε το ζήτημα του εμβολιασμού ως μπισκότο, είπε, “Ο κ. Πίλι έριξε χαλαρό και τραβήξτε το στο Τατάρ”

Στην ανάρτηση του Soyer στο λογαριασμό του στο Twitter, «Sayın Αλί Πίλι Για το εμβόλιο που προέρχεται από την ΕΕ, η Κυπριακή Δημοκρατία διεκδίκησε τη συνεργασία μας και είπε «θα αφαιρέσουμε τα δικαιώματά μας». Πρόεδρε τώρα Έρσιν ΤατάρΛέει ότι θα κάνουμε το θέμα το μπισκότο της πολιτικής και θα το ρίξουμε στη θάλασσα, σε αντίθεση με τον Πίλι. Ο κ. Πίλι είπε, “Ας ρίξουμε μια ματιά στα Τατάρ.”

“Τι λέγεται ένα άτομο που παίρνει ομήρους την υγεία των δικών του ανθρώπων και κάνει ένα λογικό στην ΕΕ και τη Νότια Κύπρο;” Ο Σόιερ είπε, “Σκέφτομαι τις γραμμές του Ασίκ Ματζούνι … Ο Τατάρ, ο οποίος δεν ξέρει πώς να οδηγήσει ένα άλογο”, έκανε αναφορά στον Πρόεδρο Τατάρ με τα λόγια του.

.Source