Βάσκικο ντέρμπι στο Σαν Μαμέ

Το βασκικό ντέρμπι προορίζεται για το 16ο παιχνίδι της La Liga. Στο San Mamés, το “Athletic” του Μπιλμπάο φιλοξενεί το “Real Sociedad”.

1119 – Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ 15:00 (Σαν Μαμές)

Αθλέτικ Μπιλμπάο. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 στο Βιγιαρεάλ, ένα παιχνίδι που ήταν μέτριο. Ο αγώνας στο “Ceramica” ξεκίνησε πολύ καλά για το Μπιλμπάο, χάρη στον στόχο του Inaki Williams στο 19ο λεπτό, που ήταν ευτυχισμένος στο προβάδισμα. Από τότε, έκανε ένα βήμα πίσω, παίζοντας ταυτόχρονα παθητικό ρόλο, ως αποτέλεσμα του οποίου ο Βιγιαρεάλ έβγαλε 74 λεπτά στον αγώνα. Το τέλος του 15ου αγώνα βρήκε τον Αθλέτικ Μπιλμπάο στη μέση του τραπεζιού με 18 πόντους (5-3-7) στους 7 πρώτους στην Ευρώπη. Την Κυριακή (3/1) ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Elch.

Ειδήσεις αγώνων: Ο αμυντικός Geray Alvarez απομακρύνθηκε την τελευταία στιγμή. Ο Περουβιανός Νολόσκαιν, επίσης αμυντικός, απουσιάζει εδώ και πολύ καιρό. Ο Forward Vigialibre επιστρέφει, ο οποίος, εκτός από το απροσδόκητο, θα λάβει επίσης ένα βασικό πουκάμισο.

Πιθανή σύνθεση. Simon, Kappa, Nunes, Mart. Martinez, Yuri, Ventador, Vesga, I. Williams, Muniain, Berenger, Vigialibr

Πραγματικό Σοσιεδάδ. Έπαιξε άσχημα, δίκαια υπέφερε από το Atletico Madrid 2. Νίκη με σκορ 0. Έπαιξε στάση καθ ‘όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ δεν κατάφερε να απειλήσει τον Ομπλάκ σε καμία στιγμή. Έτσι, ο “Ατλέτικο” σημείωσε δύο γκολ 49. Και ο “Σαν Σεμπαστιάν” έφυγε με τη χαρά της νίκης των 74 “. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στη σειρά για το “Sociedad”, ως αποτέλεσμα της οποίας άρχισε να υποχωρεί από τις πρώτες θέσεις. Την Κυριακή (3/1) θα φιλοξενήσει το “Osasuna” στο γήπεδο του.

Ειδήσεις αγώνων: Απέτυχαν να επιστρέψουν, τραυματίστηκαν ξανά, και ο David Silva (μέσος) և Elustondo (αμυντικός) βγήκε ξανά στο γήπεδο. Επίσης έξω είναι οι Ταλντούα (αμυντικός), Γιάνουτζατζ (πτέρυγας), Μοία (τερματοφύλακας), Σανγκάλι (μέσος) και Σολάν (αμυντικός) Τα τρία τελευταία είναι μακράς διαρκείας. Αντίθετα, το θετικό είναι η επιστροφή του Mikel Ojartabal (προς τα εμπρός).

Πιθανή σύνθεση. Remiro, Gorosabel, Tumbeldia, Le Norman, Montreal, Merino, Tubimenti, Guevara, Porto, G. Χοσέ, Ούρταμπαλ.

Ιστορικό: Το Athletic Bilbao μετρά τέσσερις νίκες έναντι τριών νικών του “Real Sociedad”. Τα άλλα τρία παιχνίδια κατέληξαν επίσης σε ισοπαλία.

30.08.19 Λα Λίγκα Αθλέτικ Μπιλμπάο Πραγματικό Σοσιεδάδ 2: 0:
05.10.18 Λα Λίγκα Αθλέτικ Μπιλμπάο Πραγματικό Σοσιεδάδ 1: 3:
16.12.17 Λα Λίγκα Αθλέτικ Μπιλμπάο Πραγματικό Σοσιεδάδ 0: 0:
16.10.16 Λα Λίγκα Αθλέτικ Μπιλμπάο Πραγματικό Σοσιεδάδ 3: 2:
21.02.16 Λα Λίγκα Αθλέτικ Μπιλμπάο Πραγματικό Σοσιεδάδ 0: 1:
28 Απριλίου 2015 Λα Λίγκα Αθλέτικ Μπιλμπάο Πραγματικό Σοσιεδάδ 1: 1:
11.05.14 Λα Λίγκα Αθλέτικ Μπιλμπάο Πραγματικό Σοσιεδάδ 1: 1:
22.02.13 Λα Λίγκα Αθλέτικ Μπιλμπάο Πραγματικό Σοσιεδάδ 1: 3:
04.03.12 Λα Λίγκα Αθλέτικ Μπιλμπάο Πραγματικό Σοσιεδάδ 2: 0:
23.04.11 Λα Λίγκα Αθλέτικ Μπιλμπάο Πραγματικό Σοσιεδάδ 2: 1:

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΟΝΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Οι Πέμπτες είναι τώρα πολύχρωμες.

Source