Βίλες. Μια μέρα μετά το τελευταίο στίγμα εξαφανίστηκε από το κινεζικό κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στη βαλίτσα

Προς τον εκδότη της αστυνομίας της εφημερίδας Vima ոստիկանության Ta Nea, Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκαλύπτει συγκλονιστικά νέα στοιχεία σχετικά με το θάνατο μιας 38χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε μια βαλίτσα στη Βίλα.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Οι νέες πληροφορίες που αποκάλυψε η MEGA σχετικά με την εξαφάνιση μιας κινεζικής 38χρονης γυναίκας το απόγευμα της 17ης Οκτωβρίου είναι ότι η τοποθεσία του κινητού της βρέθηκε μια ημέρα μετά την εξαφάνισή της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τελευταία φορά που βρέθηκε κάπου ήταν στις 4 το πρωί, μια ημέρα μετά την εξαφάνισή του, στην περιοχή του Μεταξουργού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάλεσε ένα άγνωστο άτομο από το κινητό τηλέφωνο της ατυχούς γυναίκας, και έκτοτε τα ίχνη του έχουν χαθεί.

Οι κυριότερες είναι οι μαρτυρίες των έξι ατόμων με τα οποία ζούσε. Ψάχνοντας για το επάγγελμά του.

Πολλές ερωτήσεις

Ποιοι ήταν οι άνθρωποι που γνώριζαν και γνώρισαν την 38χρονη γυναίκα; Ποιος τον ενοχλούσε, θέλοντας να τον σκοτώσει έτσι; Ήταν εμπλεγμένος σε παράνομες αλυσίδες που τον κράτησαν εκτός δρόμου;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις στις οποίες οι αστυνομικοί της Attica Security αναζητούν απαντήσεις. Σε τελική ανάλυση, η μέθοδος εύρεσης του νεκρού δεν είναι πολύ κοινή.

Μιλώντας στο κύριο δελτίο ειδήσεων του Αστέρα, ο ιατρός ερευνητής Νίκος Καλογριάς εξήγησε ότι «ένα τέτοιο περιστατικό είναι ασυνήθιστο, καθόλου ασυνήθιστο, ειδικά καθώς συνέβη ότι ολόκληρο το σώμα θάφτηκε σε μια βαλίτσα».

Γιατί σκότωσαν το 38χρονο κορίτσι και την έβαλαν αμέσως σε μια βαλίτσα;

Το πακέτο έχει ήδη σταλεί σε ιατροδικαστικά εργαστήρια για εξέταση των εγκληματικών ή εγκληματικών δακτυλικών αποτυπωμάτων առ την παρουσία γενετικού υλικού που ενήργησε χωρίς να αφήσει χρόνο.

“Από αυτό που είδαμε, ήταν σχεδόν στη θέση ενός εμβρύου, δηλαδή, τα πόδια του ήταν λυγισμένα, το κεφάλι του ήταν ανάμεσα στα πόδια του, σε μια βαλίτσα. Αυτό γίνεται συνήθως αμέσως μετά το θάνατο, γιατί διαφορετικά είναι δύσκολο να το κάνουμε λόγω της ακαμψίας του πτώματος “, δήλωσε ο ιατρός ερευνητής Νίκος Καλογριάς.

Πηγή: in.gr

Source