Βίντεο από την άφιξη των πρώτων εμβολίων

Έφτασα στην Κύπρο ένα απόγευμα, αυτό Η πρώτη παρτίδα εμβολίων Pfizer / BionTech

Η πρώτη παρτίδα εμβολίων δόθηκε στον Ευρωπαίο Επίτροπο Υγείας Στέλλα Κυριακίδου նախարար Υπουργός Υγείας Κύπρου Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Τα πρώτα εμβόλια έφτασαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας με πτήση από την Ολλανδία. Σε γενικές γραμμές, πέτυχαν Φιαλίδια εμβολίου 1950 με καθένα από τα φιαλίδια πέντε δόσεων.

Οι πρώτοι εμβολιασμοί θα δοθούν σε κατοίκους γηροκομείου, καθώς και σε γιατρό ή νοσοκόμα στο Νοσοκομείο Αναφοράς.

Συγκεκριμένα, Εμβολιασμός σε γηροκομείο Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 9 π.μ. 11 11 π.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου (Νοσοκομείο Πληροφοριών) Τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναμένεται να εμβολιαστεί.


ΕΜΒΟΛΙΟ

Σε: Το πρώτο τρίμηνο του 2021 Η Κυπριακή Δημοκρατία θα λάβει το 28% των εμβολίων της, τα οποία ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του εμβολίου και το ποσοστό με τον οποίο εγκρίνεται από την Επιτροπή ΕΜΑ.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα εμβόλια θα αποθηκευτούν στο εσωτερικό θερμοκρασία -75 βαθμούς Κελσίου σε δύο ειδικά παγωμένα ψυγεία που έλαβε πρόσφατα η Κύπρος.

Η αστυνομία έχει λάβει αυστηρά μέτρα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια τόσο των εμβολίων όσο και των ψυγείων. Κατά τη μεταφορά φορτίου: Λάρνακα στη ΛευκωσίαΣυνοδεύεται από ειδικό ελικόπτερο των μελών της ειδικής αντιτρομοκρατικής απόσπασης.

Νέα σήμερα

Παπανατάζης. Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις σχετικά με τον αποκλεισμό; Είναι δύσκολο να προβλεφθεί η συγκέντρωση

Ενημερωτικό δελτίο έκτακτης ανάγκης EMY για κακές καιρικές συνθήκες το βράδυ

Εμβόλια. Ar στην Αθήνα – Πού αποθηκεύονται;

Δείτε όλες τις τελευταίες ελληνικές ειδήσεις և World κατά τη στιγμή της απόδοσής τους στο Protothema.gr

.cnt “,” bottoming “: true,” offTop “:” .header “,” window “: 639}”>:

,Source