Βίντεο για τον ιδρυτή της Alibaba που φέρεται να λείπει είναι το επίκεντρο των κοινωνικών μέσων

Σύμφωνα με το Newsweek, ο Guo Wengui, ο οποίος εγκατέλειψε την Κίνα το 2014 για να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες των ισχυρισμών διαφθοράς στη χώρα, προέβλεψε προβλέψεις για το μέλλον του Ma σε μια ομιλία του στο κανάλι βίντεο χρηματοδότησης και επιχειρήσεων Real Vision το 2019.

Το βίντεο, στο οποίο ο Wengui σχολίασε ότι ο Ma θα σκοτωθεί ή θα φυλακιστεί, έγινε το πρόγραμμα των κοινωνικών μέσων.

Στο βίντεο, ο Wengui, αναφερόμενος στον Ma, σημειώνει ότι υπάρχουν 2 επιλογές για όλους τους δισεκατομμυριούχους στην Κίνα, όπως “να φυλακιστούν ή να πεθάνουν”.

Στο εν λόγω βίντεο, αφού ο οικοδεσπότης του προγράμματος Kyle Bass έθεσε την ερώτηση “Άρα είτε θα πάει στη φυλακή είτε θα πεθάνει”, ο Wengui εξηγεί ότι η εταιρεία Ant Group της Ma έχει προκαλέσει το τραπεζικό σύστημα της χώρας και προκάλεσε ένα μεγάλο πρόβλημα στην Κίνα.

Ακολουθώντας τις δηλώσεις του Wengui, πολλοί χρήστες υπέβαλαν ενοχλητικές ερωτήσεις στην Κίνα σχετικά με την τύχη του Ma.

Ο Μα φέρεται να εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Οκτώβριο αφού μίλησε επικρίνοντας τους ρυθμιστές της αγοράς και τις κρατικές τράπεζες στην Κίνα.

ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ο Τζακ Μα, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Κίνας και εξέχοντες επιχειρηματίες, φέρεται να εξαφανίστηκε μετά από μια ομιλία στην οποία επέκρινε τις ρυθμιστικές αρχές της αγοράς και τις κρατικές τράπεζες της Κίνας ότι ήταν «πίσω από την εποχή».

Μετά την εν λόγω κριτική, η κυβέρνηση του Πεκίνου διέκοψε την ταυτόχρονη δημόσια προσφορά της εταιρείας Ant Group, την οποία ίδρυσε ο Ma, στα χρηματιστήρια του Χονγκ Κονγκ και της Σαγκάης, και ξεκίνησε μια αντιμονοπωλιακή έρευνα κατά του Ομίλου Alibaba, του οποίου ο επιχειρηματίας είναι ο ιδρυτής και πρώην ανώτερος διευθυντής.

“Η ύποπτη εξαφάνιση για δύο μήνες αφότου ο ιδρυτής της Alibaba Jack Ma έδωσε ομιλία επικρίνοντας το χρηματοοικονομικό σύστημα της Κίνας, ό, τι διαβεβαιώνει, κινεζικές εταιρείες τεχνολογίας δείχνει τελικά ότι βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

.Source