Βίντεο ντοκιμαντέρ από τον βίαιο ξυλοδαρμό του σκηνοθέτη … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Προσοχή, σταθερές εικόνες. Το βίντεο δείχνει ότι οι δύο νεαροί άνδρες χτυπούν ανελέητα τον υπάλληλο STASY στο κεφάλι, το στομάχι και την πλάτη.

Η δημοσίευση ενός βίντεο από τον βίαιο ξυλοδαρμό ενός υπαλλήλου STASY από μάσκες που αρνήθηκαν χθες το απόγευμα στην Ελλάδα.

Η επίθεση έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου 2021, όταν ένας υπάλληλος σε ταξίδι από την Αντόπολη στην Ομόνοια ζήτησε από δύο νέους επιβάτες να φορέσουν τις μάσκες τους και είπε σε έναν από αυτούς να αφαιρέσει τα πόδια του. ,

Οι δύο νεαροί αρχικά επιτέθηκαν προφορικά στον υπεύθυνο του σταθμού STASY, αλλά αργότερα, όταν προσγειώθηκε στην Ομόνοια, τον κυνηγούσαν, τον διάτρησαν στο λιμάνι του σταθμού, ενώ τον κλώτσησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Το βίντεο δείχνει ότι οι δύο νεαροί άνδρες χτυπούν τον υπάλληλο STASY στο κεφάλι, το στομάχι και την πλάτη με φρικτή βία.

https://www.youtube.com/watch?v=FrFvdkiFNkQ:

Πώς έγινε η επίθεση;

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη το απόγευμα, 13 Ιανουαρίου 2021, όταν σε ταξίδι από την Αντόπολη προς την Ομόνοια, ο υπάλληλος ζήτησε από δύο νέους επιβάτες να φορέσουν τις μάσκες τους και ένας από αυτούς να κατεβεί. τα πόδια του από το κάθισμα.

Οι δύο νεαροί άνδρες επιτέθηκαν αρχικά προφορικά στον υπεύθυνο του σταθμού STASI και, στη συνέχεια, όταν προσγειώθηκε στην Ομόνοια, τον κυνηγούσαν, και στο λιμάνι του σταθμού τον διάτρησαν και τον κλωτσούσαν σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο σταθμό με πόνους στο πρόσωπο και το σώμα, μετά τον οποίο μεταφέρθηκε από τον EKAB στο νοσοκομείο.

Source