Βαρκελώνη. Ο προεδρικός υποψήφιος θέλει να πάρει το πακέτο Haland-Bape.

Η Emily Rousseau θα αντικατασταθεί από τον πρώην διευθυντή Jose Maria Mingeyan, ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε ήδη επαφές με εκπροσώπους των Erling Brut Holland και Killian Bape.

Οι προεδρικοί του υποψήφιοι Βαρκελώνη (οι εκλογές θα διεξαχθούν φέτος 24 Ιανουαρίου), κτύπησε… κουνέλια με petrachelia (;) για να το κερδίσεις να ψηφίσω μέλη:

ΜΙ: Έμιλι Ρουσσώ, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος της διοίκησής του Χρησιμοποιήστε το Uzeppe Maria Bartomeu, αλλά: καρτερικός Μετά από διαμάχη με τον πρόεδρο, ανακοίνωσε ότι θα είναι αντιπρόεδρος του αθλητισμού του Χοσέ Μαρία Μίνγκια,

Βετεράνος διευθυντής που πήγε στην Barça Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, αυτός Ρίβαλντο και λιονελ μεσιμεταξύ άλλων, ενώ ο γιος του, ο οποίος ήταν επίσης κυβερνήτης, απήγαγε εκ μέρους της Blaugrana Λίπος Ansowe!

Κατά τη διάρκεια της παράστασής του, ο Mingeyan έφυγε Άνοιξε πιθανότητα: κατόρθωμα: μεγάλα αστέρια, παρά τα δεδομένα πολύ κακή οικονομική κατάσταση Λέσχη της Καταλονίας:

Έτσι, ανακάλυψε ότι ήταν σε επαφή μαζί της Μίνω Ραϊόλα, εκπρόσωπος, μεταξύ άλλων Erling Braut Ολλανδία, αλλά με τους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν Κιλιάν Μπαπέ!

“Αν είμαστε εκλεγμένοι, Το όνομα του Bepe θα είναι στο τραπέζι : Έχουμε ήδη δημιουργήσει επαφές. Θα είμαστε εκεί. Μίλησα για την Ολλανδία σε προσωπικό επίπεδο με τη Rayola “Και έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία εάν εκλεγεί η Έμιλι Ρουσσώ”, είπε ο Μινγκγιάν.

πηγή: gazzetta.gr

Source